Predictor early tesztel kapcsolatban vélemények, tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Valóban olyan sok az álpozitív eredmény? Nagy csalódás lenne. És olyan hogy negatívat mutat, aztán mégis van baba? Nem várt előtt 2 nappal szeretném csinálni, most szombaton.2013. márc. 26. 09:55
11/27 A kérdező kommentje:
Ajjaj, nem túl jó hírek... majd meglátjuk az én esetemben mi lesz az eredmény. Ezek alapján már sehogy sem tudok majd hinni benne, csinálok majd mellé másik tesztet is. Meglátjuk...
12:25-ös - megírod holnap mi lett a tesz eredménye?
2013. márc. 26. 14:05
12/27 anonim válasza:
Persze megírom :) Remélem jóhíreket mondhatok
Adri
13/27 anonim válasza:
Én is csalódtam benne,pedig nem száradási szürke csík volt!!!!Soha többet nem veszek ilyen tesztet!!
14/27 anonim válasza:
Hat, akkor, hogy arnyaljam a szitut: nekem 25-os tesztek mar egyertelmu csikot adtak, amikor ez teljesen neganak tunt. Fraszt kaptam, szettortem a tokot, kiszedtem a papircsikot, akkor valami nagyon halvanyat ra lehetett fogni, de hat nem nyugtatott meg... Es volt/van baba!
15/27 A kérdező kommentje:
Ma reggeli teszt eredménye: negatív. Kb. 13 dpo.
2013. márc. 28. 14:07
16/27 anonim válasza:
Ne add fel, még ma is nagyon korán vagy! csinálj hétvégén ha nem jön meg!
17/27 A kérdező kommentje:
Holnap csinálom a következőt. Ma hasfájás, mintha meg lenne, de nincs... meglátjuk.
2013. márc. 29. 13:49
18/27 anonim válasza:
szorítok érted,majd írd meg mi lett,hátha hoz a nyuszi nektek egy babát :)
19/27 anonim válasza:
Szorítok én is!!Kívánom,babád legyen!Irj majd meg a holnapi eredményt
20/27 A kérdező kommentje:
Hát még ma is semmi, nem jött meg, de nagyon fáj a hasam. Viszont nincs itthon teszt, délután veszek, holnap reggel csinálom meg. Hát, már nagyon izgi...
2013. ápr. 2. 10:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!