Predictor early tesztel kapcsolatban vélemények, tapasztalatok?
Nem szeretnélek szomorítani, de nekem fals pozitívat mutatott. Nem egy olcsó teszt és én ráadásul kettőt vettem belőle. Mind a kettő "pozi" lett, örültünk a férjemmel, mert nagyon várjuk már a kistesót. De aztán két napra rá megjött!!! Szerintem csak akkor higgy neki ha közel olyan erős a tesztcsík mint a kontroll.
Remélem azért segítettem egy kicsit. Azért pozitívan állj hozzá hátha a teszted is pozitív lesz :)
Köszönöm szépen, kedves vagy. Akkor készülök másfajta teszttel is.
Olvastam valami olyasmit is hogy nem mindegy milyen a második vonal színe. Erről tapasztalat?
Második vagyok:
Én nem várt előtt két nappal teszteltem az elsőt és namvárt napján a másodikat. Halvány rozsaszínes csík volt mind a kettőn, szemmel jól látható! De mégsem volt baba :(
Talán majd most, holnap reggel tesztelek! Nagyon dicsérik a rosszmanos facelle tesztet, nem mutat fals eredményt. És az ára is nagyon jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!