Andrológiai viszgálattal kapcsolatban tapasztalatok?
ja ez lemaradt!! nekünk ott helybe levették a mintát!!szerintem is meg kell ismételni a mintavételt!!
első voltam!!
A kapott leleten többek közt ez áll:"Az anyagot áttekintve elvétve látható 1-1 mozdulatlan spermium.OAT syndr.A látott spermakép azoospermia."
Gondolom a spermiumok mozgására kihatott a 2 óra várakozás,de szerintem a mennyiségükre nem.A nőgyógyászomat majd megkérdezem hogy legközelebb mehetünk-e másik kórházba (ide direkt ő küldött minket) de sajnos csak március 04.-én tudok hozzá legközelebb bejutni mivel az sztk-ban az a szuper rendszer van hogy a nőgy. csak hétfőn rendel és csak időpontra lehet hozzá menni amit csak hétfőn rendelés után lehet kérni telefonon.
szerintem akkor sem reális ez az eredmény!! azoospermiánál nincs spermium! és ez biztos mert a páromnál ezt állapították meg!! na nekem is ez a bajom az én nődokimmal is!! időpontot kell kérni és az szk-ba rendel 1 héten 1-szer! tök nehéz bejelentkezni!!tiszta vicc!!
első voltam!!
Szerintem tekintsétek úgy, mintha ez az eredmény nem is lenne. Én is a fél órát tudom.
Magánrendelésen 10-15 ezer forintért csinálják a vizsgálatot, ha belefér, megéri, 1 órán belül kész is az eredmény. Szerintem a legjobb, ha a helyszínen történik a mintaadás. A párom már nagyon szakavatott :), abszolút nem zavarják a körülmények, újság vagy van, ahol még videófilm is van :)
Ne keseredj el! Ha mégsem volna jó a következő eredmény, javaslom a FER 14-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!