A képek alapján szerintetek van esély rá, hogy pozitív lesz a terhességi tesztem is?
Figyelt kérdés
Egy ideje jóstesztelek, reggeli első pisiből, illetve hőmérőzni is elkezdtem, de azt is csak nem olyan rég óta, így nincs összehasonlítási alapom. Elég rendszertelenül szokott megjönni, olyan egy hete pár napig azt hittem, mindjárt megjön, de azóta sincs semmi, az LH tesztek viszont erősödnek. Délutáni pisiből szinte láthatatlan az eredmény. A két kép alapján szerintetek van esély babára? Délután megyek terhességi tesztet venni, de ez a reggeli erős teszt nagyon izgatottá tesz, és a holnap még olyan messze van.:)
2013. márc. 23. 13:21
31/31 anonim válasza:
mi újság azóta? ez tuti baba volt, ilyen teszt nincs terhesség nélkül. elment spontán vagy mi lett?
minden jót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!