Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A képek alapján szerintetek...

A képek alapján szerintetek van esély rá, hogy pozitív lesz a terhességi tesztem is?

Figyelt kérdés

Egy ideje jóstesztelek, reggeli első pisiből, illetve hőmérőzni is elkezdtem, de azt is csak nem olyan rég óta, így nincs összehasonlítási alapom. Elég rendszertelenül szokott megjönni, olyan egy hete pár napig azt hittem, mindjárt megjön, de azóta sincs semmi, az LH tesztek viszont erősödnek. Délutáni pisiből szinte láthatatlan az eredmény. A két kép alapján szerintetek van esély babára? Délután megyek terhességi tesztet venni, de ez a reggeli erős teszt nagyon izgatottá tesz, és a holnap még olyan messze van.:)

[link]

[link]

2013. márc. 23. 13:21
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

[link]

Szerintem ezek símán pozitívak!!!!!!

2013. márc. 24. 00:44
 12/31 anonim ***** válasza:
Az elsőn mintha látnék valamit! :) Mondjuk, az X-epil nekem még totál halvány volt, amikor más tesztről már leugrott a második csík. :) Majd írd meg, mi lett a többi teszt eredménye. :) Megy a drukk! :)
2013. márc. 24. 08:47
 13/31 A kérdező kommentje:
Ma reggel csináltam egyet, de lehet, hogy feleslegesen, mert nagyon híg volt sajnos. Semmivel sem erősebb, mint a tegnapiak, várnom kell valahogy pár napot. Ovu teszt még mindig erős.
2013. márc. 24. 13:47
 14/31 anonim ***** válasza:
drukkolok,mikor tesztelsz megint?
2013. márc. 25. 08:02
 15/31 A kérdező kommentje:
Még vacillálok, hogy van-e értelme ma, vagy várjak egy picit. Még ma direkt nem is mentem ki.:)
2013. márc. 25. 10:50
 16/31 A kérdező kommentje:
Természetesen nem tudtam várni...:) Nekem nagyon úgy tűnik, hogy erősödött a csík, de majd mindjárt teszek fel képet róla. Nem kell annyira megerőltetnem a szemem, hogy lássak valamit. Jaj! És színes csík, időn belül, de még mindig nagyon halovány. nem soká töltöm fel a képet.
2013. márc. 25. 11:11
 17/31 A kérdező kommentje:
Ovu teszt pedig továbbra is pozitívat mutat.
2013. márc. 25. 11:12
 18/31 A kérdező kommentje:

[link]

Én erősebbnek látom a legutóbbinál. Jaj, nem merem beleélni magam, de annyira biztató.

2013. márc. 25. 11:24
 19/31 anonim ***** válasza:
Szerintem is erősebb, egyértelműen látom a második csíkot, szép rózsaszín is! Nekem az xepil teszt,csak 7nappal a kimaradt mensi után lett nagyon erős. Szeritem vegyél egy másfajtát is! Mondjuk medi-labot. Nekem még sosem hazudott...Vagy Liliyt, clearblue-t,facelle-t:-) hajrá, drukk!
2013. márc. 25. 12:11
 20/31 A kérdező kommentje:

Más fényviszonyok közt talán jobban kivehető:

[link]

Nagyon fájnak a melleim, viszont aggaszt, hogy mensis érzésem van, nem merek kimenni kb. a wc-re, mert félek, hogy a nem várt beüt mégis.

2013. márc. 25. 16:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!