A képek alapján szerintetek van esély rá, hogy pozitív lesz a terhességi tesztem is?
Egy ideje jóstesztelek, reggeli első pisiből, illetve hőmérőzni is elkezdtem, de azt is csak nem olyan rég óta, így nincs összehasonlítási alapom. Elég rendszertelenül szokott megjönni, olyan egy hete pár napig azt hittem, mindjárt megjön, de azóta sincs semmi, az LH tesztek viszont erősödnek. Délutáni pisiből szinte láthatatlan az eredmény. A két kép alapján szerintetek van esély babára? Délután megyek terhességi tesztet venni, de ez a reggeli erős teszt nagyon izgatottá tesz, és a holnap még olyan messze van.:)
Az lh tesztet én sok napon át csináltam reggelente, a jóstesztnek elvileg ez a fontos része, mert ha erősödik, és pozi napokon át reggel, az lehet egy kereszreakció a hcg-vel. de csak egy darab magában nem feltétlenül jelent babát, de nagyon drukkolok!
Ma és tegnap elkezdett fájni a hasam, méhem, mindjárt meg akar jönni, úgy érzem, de csak vmi kis barnaság, rózsaszínes volt eddig. Csináltam egy tesztet reggel One Steppel, nagyon híg volt a pisi sajnos, így most is csináltam egyet, de nem merek hinni a szememnek. Teljesen jól kivehető csík. Nem akar leugrani, de abszolút látható. Nem merem elhinni. Félek, hogy a terhességi teszt csomagolásában véletlenül lh teszt került, és én meg itt örömködök. Remélem, ilyen nem fordulht elő!
Viszont a hasfájás aggaszt, illetve a "vérzés".:S Mutatom, milyen lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!