Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » . Ezek jelenthetnek valamit?!

. Ezek jelenthetnek valamit?!

Figyelt kérdés
Tudom hogy már sokadszorra kérdezgetek terhességről szóló dolgokat,de érdekelne pár dolog,elsősorban eshetek e még teherbe ha mondjuk most21.én kellett volna megjönnie a mensimnek de nemjöttmeg és a párommal2xer is megtörtént a dolog?!Valamint ha elment bennem,és miután kivette folyik ki a váladéka akkor még maradthat bennem valami??!!Mert miután felállok az ágybol azutánis picit még jön ki váladék:/ szeretnék teherbe esni,jó lenne ha sikerülne:):( a 3. hogy párnapja néha kis nyilalások vannak a hasamba ha úgy hajolok vagy mozdulok:/ na meg már nemis az édeset kívánom többször hanem a sós(hagymás)dolgokat:S:D mostmeg 2napja hányingerem van pedig eszek rendesen,vagy ez lehet járvány megint?
2013. márc. 22. 13:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Izgulok en is, igen ez a mindjart megjon erzes :/ has szurka majd elmulik... Olvastam nem ajanljak a meleg furdot.
2013. márc. 22. 20:12
 12/20 A kérdező kommentje:
Háth nekemis:/ néha beszur a hasam..begörcsölök nemtudom..meg egésznap hányingerem szédölgök..de nemakarom megint elkiabálni mint a multkor:( bár most eléggé összevicca eszek..dekitudja háth,akkor langyosvvizes fürdőt kell vennem?!:):$ Neked első baba lenne mint nekem vagy??!
2013. márc. 22. 20:20
 13/20 A kérdező kommentje:
Amugy fáradtsági tünetek? Neked nincsenek,mert én párnapja imádok lustizni nemugy mint régen:/
2013. márc. 22. 20:33
 14/20 anonim ***** válasza:
Masodik :) elsonel semmit nem ereztem :) csak nem jott meg... Nem is gondoltam h elso honapban sikerulhet :) hat tevedtunk..Most meg mar honapok ota probalkozunk :/
2013. márc. 22. 20:40
 15/20 A kérdező kommentje:
Dejó neked:) mimég csak elsőre várunk..de ezekután amiket leirtam háth nemtom mennyi esélyem lehet?! Igazábol olvastam h ha megvolt a dolog ak félóráig tanácsos feküdni:)?Háth nemtom mennyi volt sztm vmivel kevesebbett feküdtem:$ És te sztd mennyi esélyem lehet a leirtak alapján?Meg amikor 1ütt voltunk..
2013. márc. 22. 20:47
 16/20 anonim ***** válasza:
Esely mindig van :) fekudni en se fekudtem sokat, sot mi 6-10-12 en voltunk egyutt. Tuneteink hasonlok.. Bar ugye van hasonlo havi elott is :/ mig nem jon meg remenykedhetunk ;)
2013. márc. 22. 20:49
 17/20 A kérdező kommentje:
Háthja:) sok sikert:) bár én azért néha erősen görcsölök tuti megjön:((( tehát nemtudom már...
2013. márc. 22. 20:53
 18/20 anonim ***** válasza:
Kozben en is csillagokat latok neha :/ leulok v lefekszem es jobb lesz.
2013. márc. 22. 21:03
 19/20 A kérdező kommentje:
Háth nemöröm a várakozás:/ legalábbis ez a formája nem:(
2013. márc. 22. 21:17
 20/20 A kérdező kommentje:
Ha a terhességi teszt 25mIU/ml ÉRZÉKENYSÉGŰ az jó vagy rossz?
2013. márc. 22. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!