Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit jelenthetnek az ilyen...

Mit jelenthetnek az ilyen tünetek? Reménykedjek, vagy felesleges?

Figyelt kérdés
28-30 naposak a ciklusaim, utolsó kettő 28 napra volt (utcsó nov. 30) tehát a mai a 15. nap! elvileg a napokban kellet volna pe legyen. A mi nagyon furcsa, hogy hétfő reggel két rózsaszínes-barnás valami volt a bugyimon (kifejezetten rajta, olyan száraz darabka, nem akarom hasonlítani, mert csak rossz hasonlatom lenne:)) ilyet még soha nem tapasztaltam, és a hasam sem szurkált, úgy mint pe idelyén csak hétfő este volt némi tompa fájdalom, de gyengébb a megszokottnál, abszolút nem fáj a mellem, pedig pe-től mensiig úgy fáj, hogy még törölközni is alig bírok, most semmi, nem is feszesebbek... Mi lehet ez? ja azóta fehér folyásom van, azt leszámítva hétfőn is az volt! Mensi idelyén voltunk együtt és utána, tehát lehetséges, hogy nem normális időben volt az ovu és most baba lenne a dologban? ha nem akkor mitől lehet?
2011. dec. 14. 12:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez pontosan az ovuláció.
2011. dec. 14. 13:05
 2/5 A kérdező kommentje:
igen az kéne legyen normálisan, idő szerint, de nálam még soha nem zajlott le így, és azt a két barnás darabkát nagyon nem értettem.... volt valakinek hasonló?
2011. dec. 14. 13:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, nekem. Onnan tudtam, hogy ovu.
2011. dec. 14. 13:29
 4/5 anonim ***** válasza:
51%

A peteérés nem időhöz kötött...előfordulhat,h korábban történik meg mint kéne(14. napon)

előfordulhat, h babát vársz...

és akkor az első pár (általában) tünetmentes...

az a barna folyás...pedig lehet a beágyazódási vérzés is...de sokminden más is...

várd ki, ha nem jön a mens,akkor tesztelj...előbb nem érdemes...

2011. dec. 14. 15:05
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! tudom nem időhöz kötött, az csak álltalánosabb, hogy ciklus közepén van, izgulok, mert az a két darabka megijesztett, még nem láttam ilyet, és h őszinte legyek, nem is hallottam ilyenről, mindenképp mentem volna dokihoz, vagyis megyek a héten, és ezt is megkérdezem, hogy mitől lehet, mert ugye, ha esetleg terhesség lenne, azt ugyse látná, meg teszt se mutatná még ki szerintem! Ha valakinek még van valami nyugtató ötlete, vagy tapasztalt ilyet, szívesen veszem a válaszát!
2011. dec. 14. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!