Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Erős PMS tünetek jelenthetnek...

Erős PMS tünetek jelenthetnek valamiféle hormonproblémát amitől nem tudok teherbeesni?

Figyelt kérdés
2012. júl. 5. 18:36
 1/7 naca81 válasza:
megkérdezhetem milyen tüneteid vannak?
2012. júl. 5. 18:47
 2/7 A kérdező kommentje:

Feszültség, idegesség, álmatlanság, fejfájás, hányinger, erős szívdobogás, puffadás

1 éve próbálkozunk babával

2012. júl. 5. 19:00
 3/7 naca81 válasza:
és a ciklusod rendben van? van peteérésed? nekem a felsorolt tünetek közül egy sincs, csak már a 42 napon tart a ciklusom és még nem jött meg. Hétfőn megyek dokihoz, remélem kideríti mi a baj.
2012. júl. 5. 21:56
 4/7 A kérdező kommentje:

A ciklusom kb. rendben 28 és 33 nap között van valahol. Peteérésem van, 2x látszott ultrahangon is, meg 4 hónapig hőmérőztem is, annak ellenére, hogy csak az egyik petefészkem van meg. Elkezdtem szedni pms-re meg hátha napra pontosan beállítja a menstruációmat a premens tablettát. Remélem nem kavar be, mert itt már olvastam jót és rosszat is róla.

Neked gyakran csinál ilyen hosszú ciklust a szervezeted?

2012. júl. 6. 11:41
 5/7 naca81 válasza:
nekem februárig rendesen 30 napra jött meg. márciusban még megjött, aztán már csak májusban, és még most sem jött meg. de hétfőn megyek dokihoz remélem kiderül mi bajom.
2012. júl. 6. 18:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia4Lehet hogy már nem aktuális a kérdésed,de nálam többek közt a PMS jelezte a hiperprolaktinémiát amire most gyógyszert kell szednem. A dokim szerint ez miatt biztos nem esek teherbe. :(
2012. aug. 23. 14:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Ezt a betegséget még nem is hallottam. Most 2 hónapig norcolutot szedtem, mert doki szerint túl vastag volt a méhnyálkahártyám és az sem jó a megtapadás szempontjából. Ez után nem tudom mi lesz a következő lépés mikor vissza megyek, de mikorra az ember végigmegy mindenféle vizsgálaton...csak győzze kivárni az "eredményt".
2012. aug. 24. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!