Mit jelenthetnek ezek az értékek?
Páromnak pár éve spermavizsgálatot javasoltak!Bár ezek régi eredmények már,mégis szeretném tudni mit jelenthetnek!Akkor azt mondták neki nemzőképes!Mégis olyan furcsák nekem ezek az eredmények,nem tudom eldönteni jók-e vagy sem!1 éve próbálkozunk a kisbabával,sajnos eddig sikertelenül :-(
Tavasszal újra megismétlik ezt a vizsgálatot,de nagyon félünk a rossz eredménytől,ugyanis a Férjemnek 1 heréje van,a másik rejtett here!Leírom ugyanazt,amik a papíron találhatóak:
mozgás jellege: helybeli,vonagló
mozgó spermiumok %-a: 40 %
egyéb sejt:2-3 fehérvérsejt,1-2 hámsejt
spermiumok száma: 75 millió/...(nem tudom elolvasni mi van odaírva)
Azt mondod,ezek jók?!
Akkor megnyugodtam egy picit!Remélem a tavaszi vizsgálaton is jó eredményekkel térhetünk haza!És az igaz,hogy az évek múlásával csökkennek a spermiumok...stb?
Mint már írtam ezek nem mai értékek sajnos!Annak idején mi még nem is voltunk együtt,de anyósomnak mondták,hogy ezek az eredmények jók,azt mondták állítólag,hogy bármennyi gyereke lehet!Írásba nem foglalta a doki,így én csak azt tudom amit nekem is mondtak!
Tavasszal megyünk újra ilyen spermavizsgálatra!
Első vagyok megint.
Szeretnélek megnyugtatni. Egy átlagos férfinak manapság jó, ha 30 millió hímivarsejtje van mililiterenként, és ezek között biztos, hogy van sok nem mozgó vagy kóros formájú. A férjednek ehhez képest 75 millió van, és ennek 40%-a mozog, az 30 millió. Azaz annyi mozgó hímivarsejtje van a férjednek, mint egy átlagos férfinak mozgó és mozdulatlan összesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!