Szerintetek jók ezek az értékek?
FSH,Luteális fázis(D+3-tól D+15-ig)
LH,Luteális fázis(D+3-tól D+15-ig)
Ösztradiol,Luteális fázis
Progesteron,Luteális fázis
FT4 13,34 pmol/L
FT3 4,97 pmol/L
FSH 4,7 IU/L
LH 3,8 IU/L
Prolactin 227,0 mIU/L
TSH 2,085 mIU/L
Ösztradiol 73,8 pmol/L
Progeszteron 1,72 nmol/L
Az ösztrogén és a progeszteron a papíron meg van csillagozva,mert az alacsonyabb,mint a normál érték.A történethez az is hozzátartozik,hogy azelőtt egy nappal vettek tőlem vért mielőtt megjött.Tehát szerdán levették a vért,és nekem csütörtök reggel megjött a menstruációm.Lehetett emiatt alacsony a progeszteron és ösztrogén szint?Teherbe eshetek természetes módon?A ciklusom egyébként pontos,28-33 napos mindig,rendszeresen megjön,ok nélkül sose maradt még ki.Légyszives írjatok,nagyon ideges vagyok emiatt a progeszteron és ösztrogén miatt,hogy teherbe eshetek-e ettől még?
Szia4
Szerintem azért nem jó a progeszteron értéked, mert közvetlenül mensi előtt voltál. Ilyenkor már leesik, ettől jön meg. :-)
Ciklus 21.-ik napja körül kellett volna menned. Mielőtt elkezdenének hormonokkal bombázni, ezt említsd meg a dokidnak. Lehet, hogy jobb volna újra megcsináltatni normális időpontban, nehogy félrekezeljenek. A TSH-d még jó. :-) Tényleg egy körüli érték az ideális, de 2-vel még simán lehet babásodni. :-)
Szóval ne idegeskedj, rosszkor voltál vizsgálaton. :-/
Kedves utolsó!
Nagyon megnyugtattál.Amikor levették a vért megmutattam nőgyógyásznak az eredményt,és azt mondta ő is,hogy nem mérvadó a menzesz előtt egy nappal levett vér eredménye.Azért írtam ki ide kérdésként,hogy hátha valaki tud valami okosat mondani az eredményekkel kapcsolatban,mert 3-4hónapja próbálkozunk,és még nem estem teherbe.De nagyon megnyugtattál,köszönöm szépen!:)
Szóval a 2,085-öt lejjebb kellene vinni?Egyébként iszom fagyöngy,palástfű,cickafark-teát is!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!