Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok van kedvetek együtt...

Lányok van kedvetek együtt izgulni?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy akinek van kedve csatlakozzon.Mikorra nem várjátok?mikor lövitek el az első tesztet?mióta próbálkoztok?esetleg van valami tünetetek?
2013. márc. 21. 18:59
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
5-ös) Hùùù , én látom a csikocskát!!! Halkan gratulálok! Komolyan a teszt ami nega volt az vaterás 10 es One Step?? Mert akkor elég gagyi..én is azzal tesztelgetek.Ma vagyok én is a 12. napon, de én holnap reggeliből nézek. Nagyon izgulok hogy babás legyél!! Ird meg feltétlen!!!
2013. márc. 26. 08:43
 32/39 anonim ***** válasza:
igen, vaterás one step tesztem volt tegnap full negatív. persze majd megírom, hogy mi lett, egyelőre nagyon görcsöl a hasam, szerintem meg fog jönni, szerda-csütörtökre nem várom. sokakat átvert ez a teszt már
2013. márc. 26. 08:56
 33/39 anonim ***** válasza:
5) Látom fel tetted a kérdésben a tesztet.Sokan mondják hogy pozi, én azt mondom !!!Nahh, majd meglásd igazam lesz !!
2013. márc. 26. 14:53
 34/39 anonim ***** válasza:
beszereztem egy digitális cb tesztet, na az tuti megmondja majd az igazat, holnap vagy holnapután reggel ellövöm:) Majd jelentkezem az eredménnyel:)
2013. márc. 26. 15:01
 35/39 anonim ***** válasza:
nahh, háát nem tudom hogy irjam -e... szóval, csináltam ma egy tesztet kb. délben, de nem volt rajta semmi..aztán fogtam ezt a tesztet, és megmártottam most. És láss csodát, látok rajta csikocskát. Tudom, butaság volt, nem is szeretem az ilyet, csak próba volt.Még egy tesztem sem volt ilyen...És nem tudom mi van velem, de hihetetlen fáradt lettem ma, csak pihegek, mint mikor le van az ember gyengűlve, pedig szinte semmit nem csinálok itthon...reggeli elsőből megnézem megint ..lehet hogy csak elázott...
2013. márc. 26. 19:28
 36/39 anonim ***** válasza:

3-as vagyok

Jaj, hát ez szerintem butaság volt... így teljesen érvénytelen a dolog szerintem.

Holnap tesztelj egy ÚJ teszttel, drukkolok

2013. márc. 26. 19:51
 37/39 anonim ***** válasza:
Sziasztok ! nahh, ki hogy áll?? Ma reggeliből egy extra halovány, de látható, talán pozim van..de nem igazán akarom magam beleélni. Ami nagyon feltünt,idegesebb vagyok, mint szoktam menszi előtt, szinte magamra sem ismerek.Nagyon sok bő fehér folyásom lett,enyhe görcseim vannak.Ez a 13.dpo. Írjatok lányok !!!
2013. márc. 27. 09:36
 38/39 anonim ***** válasza:
5 ös voltam az előbb...
2013. márc. 27. 09:36
 39/39 anonim ***** válasza:

3-as vagyok!

A digitális cb tesztem egyértelmű pozi lett és azóta egy másik is:))) Nagy a boldogság!

5-ös Veled mi újság? Csináltál újabb tesztet? Többiek jól eltűntetek:(

2013. márc. 28. 21:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!