Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok van kedvetek együtt...

Lányok van kedvetek együtt izgulni?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy akinek van kedve csatlakozzon.Mikorra nem várjátok?mikor lövitek el az első tesztet?mióta próbálkoztok?esetleg van valami tünetetek?
2013. márc. 21. 18:59
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
En hetfore nem varom :) kozerzetem nem a legjobb.. Szedolgok, faradt vagyok.. Izgulok h ne jojjon meg :)) Nalad tunet?
2013. márc. 21. 19:06
 2/39 A kérdező kommentje:
Nekem ma kellett volna, de szerencsére eddig még semmi :) Fájnak a melleim nagyon, de talán ez minden :) érdekes mert már pár napja tuti biztos voltam benne, hogy megjön.
2013. márc. 21. 19:10
 3/39 anonim ***** válasza:

Hétfő-keddre nem várom, semmi tünetem nincs, se mensis se semmilyen. Március 14-én volt ovu, az tuti.

3. baba lenne. Ez az első éles hónapunk

2013. márc. 21. 20:19
 4/39 anonim ***** válasza:
sziasztok! nekem vasárnap és szerda között várható,ilyen 25-28 nap között megjönni. Eddig semmi tünet,vagyis annyi volt fura,hogy 2-3 napig ,ami tegnap maradt abba,nagyon sokat ettem.
2013. márc. 21. 20:23
 5/39 anonim ***** válasza:
Sziasztok..én kedd szerdára nem várom.Talán annyit érzek hogy kicsit enyhén görcsölgetek.Az ovum 11.én volt...Már nem bánnám ha legalább hétfő lenne:) ki mikor tesztel? Vasárnapig ki kéne birni!!!
2013. márc. 21. 20:25
 6/39 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Én is csatlakoznék. Nekem 13-án volt pozi az ovutesztem..azt hiszem nekem is 14-én volt pém. Hétfőre nem várom. Már van egy 1 éves kislányunk (tabi mellett fogant:)), ez a 2. próbálkozós hónapunk. Vagy inkább az első, mert előző hónapban nem figyeltük, hogy mikor vagyunk együtt. Most kicsit rágyúrtunk:)

Egyenlőre nem érzek semmi különöset csak annyit, hogy 2 napja sokat járok pisilni...bár lehet csak felfáztam.

Kérdező: Első baba lenne? Mióta próbálkoztok?

2013. márc. 21. 20:26
 7/39 anonim ***** válasza:
6-os válaszoló vagyok..szerintem Én szombaton reggel lövök egy tesztet:) Huu..izgulok mindenkiért:)
2013. márc. 21. 20:33
 8/39 A kérdező kommentje:
Első baba lenne, és ez az első próbálkozós hónap :) Nem leszek elkeseredve ha nem sikerül, de azért nagyon izgulok :) én szombaton, vagy vasárnap lövöm el az első tesztet a 10ből :) bevásároltam egy időre:) remélem addig nem jön meg...annyira izgulok,nem is tudom mit figyeljek magamon, annyira tapasztalatlan vagyok :/
2013. márc. 21. 20:39
 9/39 A kérdező kommentje:
Ti hányadik babócára vártok? Valami tapasztalat?
2013. márc. 21. 20:42
 10/39 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok..én is vasárnapra tervezem, van bőven 10- es One Step tesztem, vaterás.Remélem jo minőségűek:) Ma többet voltam én is pisilni, most hogy mondjátok..ilyen.korán lenne tünete?
2013. márc. 21. 20:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!