Lányok van kedvetek együtt izgulni?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy akinek van kedve csatlakozzon.Mikorra nem várjátok?mikor lövitek el az első tesztet?mióta próbálkoztok?esetleg van valami tünetetek?2013. márc. 21. 18:59
1/39 anonim válasza:
En hetfore nem varom :) kozerzetem nem a legjobb.. Szedolgok, faradt vagyok.. Izgulok h ne jojjon meg :)) Nalad tunet?
2/39 A kérdező kommentje:
Nekem ma kellett volna, de szerencsére eddig még semmi :) Fájnak a melleim nagyon, de talán ez minden :) érdekes mert már pár napja tuti biztos voltam benne, hogy megjön.
2013. márc. 21. 19:10
3/39 anonim válasza:
Hétfő-keddre nem várom, semmi tünetem nincs, se mensis se semmilyen. Március 14-én volt ovu, az tuti.
3. baba lenne. Ez az első éles hónapunk
4/39 anonim válasza:
sziasztok! nekem vasárnap és szerda között várható,ilyen 25-28 nap között megjönni. Eddig semmi tünet,vagyis annyi volt fura,hogy 2-3 napig ,ami tegnap maradt abba,nagyon sokat ettem.
5/39 anonim válasza:
Sziasztok..én kedd szerdára nem várom.Talán annyit érzek hogy kicsit enyhén görcsölgetek.Az ovum 11.én volt...Már nem bánnám ha legalább hétfő lenne:) ki mikor tesztel? Vasárnapig ki kéne birni!!!
6/39 anonim válasza:
Sziasztok. Én is csatlakoznék. Nekem 13-án volt pozi az ovutesztem..azt hiszem nekem is 14-én volt pém. Hétfőre nem várom. Már van egy 1 éves kislányunk (tabi mellett fogant:)), ez a 2. próbálkozós hónapunk. Vagy inkább az első, mert előző hónapban nem figyeltük, hogy mikor vagyunk együtt. Most kicsit rágyúrtunk:)
Egyenlőre nem érzek semmi különöset csak annyit, hogy 2 napja sokat járok pisilni...bár lehet csak felfáztam.
Kérdező: Első baba lenne? Mióta próbálkoztok?
7/39 anonim válasza:
6-os válaszoló vagyok..szerintem Én szombaton reggel lövök egy tesztet:) Huu..izgulok mindenkiért:)
8/39 A kérdező kommentje:
Első baba lenne, és ez az első próbálkozós hónap :) Nem leszek elkeseredve ha nem sikerül, de azért nagyon izgulok :) én szombaton, vagy vasárnap lövöm el az első tesztet a 10ből :) bevásároltam egy időre:) remélem addig nem jön meg...annyira izgulok,nem is tudom mit figyeljek magamon, annyira tapasztalatlan vagyok :/
2013. márc. 21. 20:39
9/39 A kérdező kommentje:
Ti hányadik babócára vártok? Valami tapasztalat?
2013. márc. 21. 20:42
10/39 anonim válasza:
5-ös vagyok..én is vasárnapra tervezem, van bőven 10- es One Step tesztem, vaterás.Remélem jo minőségűek:) Ma többet voltam én is pisilni, most hogy mondjátok..ilyen.korán lenne tünete?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!