Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok van kedvetek együtt...

Lányok van kedvetek együtt izgulni?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy akinek van kedve csatlakozzon.Mikorra nem várjátok?mikor lövitek el az első tesztet?mióta próbálkoztok?esetleg van valami tünetetek?
2013. márc. 21. 18:59
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
5-) Jajjj de sajnálom!!! De ùj hònap uj esély! A többieknek babásodást kivánok!!
2013. márc. 22. 16:53
 22/39 anonim ***** válasza:
4/21-es vagyok. Nálam még mindig semmi. Ma vagyok a 25. napon,így még akár még 4 nap múlva is megjöhet a nem várt. Elméletileg jókor voltunk együtt,de nem tudom,hogy lesz-e eredménye. Nálunk kistesó lenne,már van egy 4 éves kisfiam. Többet eszek az elmúlt napokba,mint általában,de ez lehet annak is a jele,hogy meg fog jönni,bár eddig ilyet mensi előtt még nem tapasztaltam. A cicim elég sokat szokott viszketni,ilyet még nem tapasztaltam. Veletek mizu?
2013. márc. 24. 07:58
 23/39 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Úgy látom,miután a kérdezőnek sajnos megjött,senki nem ír. Nálam még semmi mensi terén,bár ma reggeltől görcsölget a hasam,mintha meg akarna jönni. A cicim érzékeny,de ez lehet akár a mensi jele is. Ma már a 26. napon vagyok,ha csütörtökig nem jön meg,akkor csütörtök reggel el lövök egy tesztet,de szerintem nem vagyok én olyan szerencsés. Valaki jelentkezhetne,hátha tudtok jó hírekkel szolgálni.
2013. márc. 25. 08:20
 24/39 anonim ***** válasza:

3. válaszoló vagyok.

11 DPO-n vagyok, a tesztem full negatív, úgyhogy ennyi volt, talán majd legközelebb:)

Annyira nem vagyok letörve mert a meglévő 2 gyerkőcöm is kicsi még, úgyhogy "ráérek", na talán majd legközelebb!

A többieknek sok sikert!

2013. márc. 25. 09:22
 25/39 anonim ***** válasza:

6-os vagyok. Én is a 11. napon vagyok, negatív a tesztem és szerintem meg fog jönni:S

Kövi hónapban meg ovu környékén tuti nem leszünk együtt férjemmel mert lehet bután hangzik de rettegek, hogy esetleg pont karácsonyra lennék kiírva és nem tölthetem lányommal az első olyan karácsonyt, amit értékel már:)

Kívánom mindenkinek, hogy sikerüljön mielőbb a teherbeesés!:)

2013. márc. 25. 09:30
 26/39 anonim ***** válasza:
Sziasztok 5 ös vagyok.Nálam a helyzet se sok.A 10- es tesztem nega, szerda csütörtökre nem kéne a dolog..Alig érzek görcsöket pedig pár napja erősek voltak.A mellem enyhén fájdogál, viszket.Ès a barnázás 3. napja...el vagyok kenődve kicsit. Igaz nagyon enyhe pár csepp a barnázásom de aggaszt. Menszi előtt szokott.Szerda reggeliből nézek megint :) Mindenkinek drukk!!!!!!!
2013. márc. 25. 13:52
 27/39 anonim ***** válasza:
4/21 vagyok. Na örülök,hogy van aki jelentkezett. Nála, még mindig mensi sehol,bár még csak a 26. napon vagyok. Én még a tesztel várok,mert nagyon-nagyon sokat csalódtam,meg sok pénzkidobás is szerintem a nemvárt előtt tesztelni. Annyit vettem ma észre magamon délutántól a munkahelyen,hogy mindkét mellem érzékeny lett,ahogy hozzáérek,vagy megnyomom. Ez tök véletlen vettem észre. De lehet,hogy a mensitől,de ennyire nem szokott. A hasam görcsölget néha. Reggel jelentkezem,hogy van-e valami változás. Ja,akik el vannak keseredve,mert negatív a teszt,egy kicsit szeretném őket bátorítani,hogy én amikor a kisfiammal voltam terhes,akkor még mindig pontosan 28 napra jött meg. Akkor nemvárt után 2 nappal teszteltem,igaz este,de nagyon nagyon halvány volt,és későn is jött ki a csík,nem egyből. Szóval akkor hiába terhes voltam,a nemvárt előtt még tuti nekem is negatív lett volna. Majd írjatok. Sziasztok!
2013. márc. 25. 19:30
 28/39 anonim ***** válasza:
4/21!! Köszi a bizatást, jòl esett :) 5-ös voltam...
2013. márc. 25. 20:27
 29/39 anonim ***** válasza:
hát sajnos nekem is megjött ma reggelre. Már kezd egy kicsit elkeseríteni,hogy miért nem sikerül a baba...N a majd jövő hónapba jelentkezem... Másokkal mi újság?
2013. márc. 26. 08:12
 30/39 anonim ***** válasza:

3-as válaszoló vagyok (a 3. gyerkőcre gyúró anyuka)

12 dpo,mai medi lab tesztem ilyen

[link]

Fogalmam sincs,hogy ez mit jelent, mert a tegnapi 10-es tesztem full nega. Csak tapasztalatként töltöttem fel a képet, majd megírom, hogy az én esetemben babát jelent e vagy sem (sajnos sok mindenkit becsapott már ez a teszt)

2013. márc. 26. 08:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!