Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok van kedvetek együtt...

Lányok van kedvetek együtt izgulni?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy akinek van kedve csatlakozzon.Mikorra nem várjátok?mikor lövitek el az első tesztet?mióta próbálkoztok?esetleg van valami tünetetek?
2013. márc. 21. 18:59
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:

6-os vagyok. Minap jártam utána ennek a sokat járok pisilős dolognak, mert mindig úgy gondoltam, hogy ez akkor jelentkezik a terhesség alatt ha már a baba nagy a pocakban, és nyomja a húgyhólyagot. DE nem..elvileg a hormonok termelődése miatt a terhesség elejétől fennállhat ez a sűrű vizelési inger.

Én is vateráról vettem 10-es terhességi tesztet, meg 25-ös ovusat.

Más is próbálta az ovus tesztet? Vagy esetleg görbét vezettek?

2013. márc. 21. 20:57
 12/39 A kérdező kommentje:
Nekem meg szúr a melleimben, vagy nem is tudom milyen érzés ez..kicsit furi..de nem hiszem, hogy ez lehet teherbeeséstől..vagy lehet csak bebeszélem magamnak?én már nem tudom mit gondoljak, csak azt tudom,hogy késik :)
2013. márc. 21. 20:58
 13/39 A kérdező kommentje:
Én nem vezetek se görbét, se ovus tesztet nem használok. Mi 2-3 naponta együtt vagyunk...nem akarom még ilyenekkel is ingerelni magam...szerelemből szeretkezünk és nem csak azért,mert épp peteérésem van :) szerintem így is jó nem?
2013. márc. 21. 21:01
 14/39 anonim ***** válasza:
6-os vagyok. Fogamzásgátlót szedtem és leginkább ezért vettem az ovuteszteket, mert kíváncsi voltam, hogy van e ovum...mármint, hogy visszaáll e a hormonháztartásom. Úgy néz ki jól "működök". Persze, férjemmel mi sem csak akkor vagyunk együtt amikor pém van..de most kicsit rásegítettünk.^^
2013. márc. 21. 21:11
 15/39 anonim ***** válasza:
3nap van nem vártig.. nekem iszonyat ahogyan feszül alul a hasam, különböző időközönként. Ingerlékeny vagyok nem kicsit. Fáj a derekam. Melleim is feszülnek de már 1 hete. Ismeretlen érzések ezek. Nem élem bele magam h esetleg baba majd hétfőn úgyis kiderül. :)addig a teszttel is várok.
2013. márc. 22. 08:32
 16/39 anonim ***** válasza:
5 ös) Jo reggelt lányok! Én használtam ovus tesztet , jol működött , szépen mutatta a termèkeny időt..de nem lettem mégsem terhes :( Ezek után nem foglalkoztam vele..Együtt vagyunk mikor jólesik, mellette hőmérőzök, vezetek görbét..csipogossal mérem, nekem megfelel az is, bár a higanyost ajánljàk.
2013. márc. 22. 09:20
 17/39 A kérdező kommentje:
Szép jó reggelt csajok! Na hogy megvagytok?Olyan lassan telnek a napok..nekem még mindig nem jött meg :) de olyan rossz a közérzetem, meg az az érzés, hogy na mindjárt megjön :/ késik már 1 napja, vagyis 2 mivel tegnap kellett volna, de nem merek még tesztelni...10es érzékenységű teszt már kimutatná?
2013. márc. 22. 10:07
 18/39 anonim ***** válasza:

5-ös) Tesztelj!!!! Jajj nagyon kiváncsi vagyok!!! Szerintem ki kell hogy mutassa, nagyon ügyes vagy hogy igy birod a tesztelés nélkül!!!

Teszt!!

2013. márc. 22. 11:18
 19/39 anonim ***** válasza:
6-os vagyok. Szerintem is tesztelj:) Nagy az esélye h kimutatja:)
2013. márc. 22. 11:41
 20/39 A kérdező kommentje:
Már nincs értelme, mert megjött :( de nektek azért drukkolok nagyon :)
2013. márc. 22. 14:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!