Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt valaki, aki figyelte...

Van itt valaki, aki figyelte a terhes hasas kérdést? Miért lett törölve?

Figyelt kérdés
A csaj nem tudta eldönteni, hogy terhes-e. 20 éves. Majd rábeszélésre, leszaladt tesztet venni és az pozitív lett, amit be is linkelt, ami megtalálható a neten! :)
2013. márc. 21. 14:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Túl hamar járta meg a gyógyszertárat...
2013. márc. 21. 14:41
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Azért az kevés "bizonyíték" lenne, hogy túl hamar megjárta a gyógyszertárat... :) Én is kényelemes sétával 10 perc alatt kettőt is találnék, sőt, a gyógyszertárak mellett lakóházak vannak, szóval van olyan is, aki 5 perc alatt megjárja oda-vissza...

Az már elég egyértelmű volt, hogy a képet, amit linkelt a tesztről a gugli az elsők között jeleníti meg... Itt bukott be.

2013. márc. 21. 14:52
 13/17 anonim ***** válasza:
Persze ez kevés lenne, de így már világos hogy miért nem kellett csak 5 perc..
2013. márc. 21. 14:55
 14/17 A kérdező kommentje:
Szomorú ez az egész történet. Mennyien izgultunk érte.
2013. márc. 21. 15:00
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Hat igen, eleg szegyen, hogy valaki ilyennel kamuzik, mondjuk nekem mar az elejen gyanus volt, irtam is hogy biztos nem terhes, na mindegy.
2013. márc. 21. 15:52
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Én is figyeltem a kérdést, de most felmerült a gondolat, hogy a kép a hasról, az kié volt?
2013. márc. 22. 06:28
 17/17 A kérdező kommentje:
Azt már nem tudjuk meg..., de tényleg olyan volt, mint egy négy hós pocak. Vékony nőnek szerintem alapból nincs ekkora hasa, és nem hurkás volt. Lehet, tényleg lefényképezte egy bnője terhes hasát...
2013. márc. 22. 07:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!