8 hetes terhes vagyok, attól még hogy nem feszül a hasam alul meg nem fájnak a melleim de majdnem mindennap rosszul vagyok nem lett baja a babámnak ügye?
Figyelt kérdés
#babaelvesztése
2013. márc. 21. 07:15
1/4 anonim válasza:
szerintem teljesen normális, nem mindenkinek vannak tünetei, nekem sem volt mégis minden rendben lezajlott. Ne idegeskedj, örülj hogy terhes vagy :)
2/4 anonim válasza:
Dehogy! Nekem se feszül a hasam, és a melleim is csak este fájnak ha leveszem a melltartót és én pl rosszul se vagyok.
6+5 hkm
3/4 anonim válasza:
Alig volt nekem is terhes tünetem..az elején feszült a hasam meg kicsit émelyegtem meg álmos voltam. Soha nem hánytam dolgoztam 32. hétig 38. hetesen szültem könnyen, gyorsan egy egészséges gyönyörű Kisfiút :)Nyugi minden OK!!7 hós kisfiú anyukája
4/4 anonim válasza:
Orulj neki. En 9 hetes vagyok, napi legalább 5x lóg a fejem a wc-ben. Gondolom már látott doki. Ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!