Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan, aki úgy lett...

Van olyan, aki úgy lett terhes, hogy figyelte magát és vezetett hőgörbét?

Figyelt kérdés

Már mindenütt azt írják, hogy amikor már nem figyelték magukat, na, akkor sikerült!

Szerintem ez hülyeség. Miért írja mindenki ezt?

Van aki úgy lett terhes, hogy "figyelte" magát? Csattolnátok görbét is, amikor sikerült?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2011. márc. 28. 16:19
 1/7 anonim ***** válasza:

én.

amikor terveztük a tesót elkezdtem vezetni és első ciklusban összejött ..

papíron vezettem.

engem nem feszélyeztett nem görcsöltem be tőle.

2011. márc. 28. 16:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Én se görcsölök rajta, csak egyszerűen hobbi szinten szeretem vezetni a görbét és tudni, mikor van ovum, hogy jól időzítsünk, ennyi. Na meg érdekel, ha terhes leszek, akkor hogyan fog kinézni a görbém és azt jó lesz később is megnézni aztán!
2011. márc. 28. 16:34
 3/7 anonim ***** válasza:

Na én erre lusta vagyok!:) Úgy is elfelejtem, máskor kelek stb. Mi 2-3 naponta együtt vagyunk és remélem meghozza a gyümölcsét. És még jól is érezzük magunkat!:)

Ha Isten ne adja nem jön két hónapig, akkor a 3.-ban elkezdek hőmérőzni!

2011. márc. 28. 16:41
 4/7 anonim ***** válasza:
nekem doki javasolta a kusza ciklusaim miatt. Első ciklus nem lett teljes, mert valamikor 10. nap körül kezdtem írogatni, 2.-ban meg babás lettem, de a lényeg, hogy figyeltem a hőmet és akkorra időzítettünk.
2011. márc. 28. 17:28
 5/7 anonim ***** válasza:

2 hónapja vezetem és ez a második hónapom hogy pontosan vezetem,terhes lettem.biztos nem ezért de pontosan meg tudtam határozni mikor van ovu-m,és tudtam mikor kell akciozni.elözö hónapban pl a párom nem volt itthon mikor ovum volt,nem is lett baba.amugy hihetetlen milyen érdekes hogy ennyire szabályos a nő müködése.én elcsodálkoztam magamon.

[link]

2011. márc. 28. 20:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Ez volt az első hónap hogy vezettem,és hál Istennek sikerült is,azóta 7 hónapos a kisfiam,pedig nem voltunk túl gyakran együtt,peteéréskor,meg csak pár nappal előbb ill később,de a végeredmény a lényeg:)

[link]

2011. márc. 28. 22:07
 7/7 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó hozzászóló!

Hát lehet, hogy pont ezért sikerült, mert ritkán voltatok együtt!!

Köszönöm a válaszokat és Gratulálok mindenkinek!

Jöhetnek még további válaszok is!

2011. márc. 29. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!