Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem vart elott 4nappal CB...

Nem vart elott 4nappal CB teszt eredmenye. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Kepek: [url= [link]
2013. márc. 21. 13:47
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:

Ezért írtam, hogy majdnem mindenkinek így néz ki:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

itt is írják:

[link]

Én nem használtam ilyen tesztet, csak a tesóm. Neki vastag, de halvány csíkja volt, de nem volt terhes. Nem is lehetett, mert volt utána dokinál, és nem volt elég vastag a nyálkahártya a beágyazódáshoz. 3 kisgyerekem van, sok ilyen fals pozitív tesztet láttam itt a gyakorin ebből a típusból, minimum 15-t, és más oldalakon is. Ezért tartom nagyon megbízhatatlannak.

Nyilván aki terhes volt valóban, annak bejött és ajánlja, de én nagyon sajnáltam a csalódott tesómat, és az itteni kérdezőket is. Ahhoz képest, hogy ez a legdrágább teszt :o Fura.

2013. márc. 21. 18:26
 42/56 A kérdező kommentje:
Nem semmi o.O de annyi a kulonbseg nekem nem egy vonal mint amiket itt lattam, olyan mint az also csak gyengebben negativ kepen jobban latszik. Izgulok nem tagadom, barcsak barcsak pozi lenne. Koran is csinaltam, igazabol nem is tudom mire szamitottam 24.napon.... 10-12en voltunk egyutt ahhoz szamitva is korai... Koszonom a linkeket, kedves Toled :) tenyleg nem ertem h engedhetik meg h fals eredmenyt egy olcsobb tesztnel erthetobb lenne, na de ennel?! :/
2013. márc. 21. 19:01
 43/56 anonim ***** válasza:

Én a tesómét láttam csak élőben pár hónapja, azon sem vékony volt a vonal. És nem is halvány, jól látható volt, én is azt mondtam, hogy tuti pozitív. Már 9 hója próbálkoztak akkor. Még a menzesze is késett. A teszt után kb egy héttel dokihoz ment, ott jött az arculcsapás, hogy peteérése se volt valószínűleg, és nagyon vékony a nyálkahártya is, nincs és nem is volt terhesség. Na akkor néztünk jobban utána, és láttuk, hogy sokan jártak így, nem csak ő.

DE ne érts félre, nem azt akarom írni, hogy a te teszted biztos fals!!! Csak én jobban bíznék egy másmilyenben :) Nagyon drukkolok ám :)

2013. márc. 21. 19:24
 44/56 A kérdező kommentje:
Nem ertem felre :) Sajnalom, hogy tesod ugy jart ezzel a teszttel :( orulok minden hozzaszolasnak hiszen mindenki azert van itt, hogy tapasztalatokat csereljunk egymassal. Mindenkinel az a cel, hogy legyen pocak lako :) :) Tesodeknak sikerult azota? Csak azert volt szimpi ez a teszt mert mar 4 nappal elotte is kimutathatja.. Hat izgi mindenesetre.. Ha tenyleg hamis a csik akkor soha nem veszek ilyet es duhito lenne, mert egybol megjelent :/
2013. márc. 21. 19:37
 45/56 A kérdező kommentje:
Koszonom a drukkot :) Aranyos vagy :)
2013. márc. 21. 19:38
 46/56 anonim ***** válasza:

Nemcsak a CB lehet hibas, mindegyiknel elofordulhat. Illetve sok nonel van biokemiai terhesseg, amikor a beagyazodas elkezdodik es nem fejezodik be, akkor is szokott halvany lenni.

En soha nem csalodtam ebben a tesztben, sok fajtat kiprobaltam a ket terhesseg elott es nem egy clearbluet. Persze, ettol lehet, hogy masnak nem valt be. Az ismerosi korben is csak jok a tapasztalatok es a tesomnak is bevalt. Amugy a digitalisnal egyszerubb a helyzet, ott egyertelmu vagy pozitiv vagy nem.

2013. márc. 21. 21:30
 47/56 anonim ***** válasza:

Azért ritka szerintem a hibás teszt. Az meg pláne, hogy egy bizonyos teszt annyi embernek becsapós eredményt adjon. Nem minden CB, csak ez a keresztes, amin az esetek nagy százalékában megjelenik második csík a terhesség fennállása nélkül is.

Testvérem most kivizsgálásra jár, ciklusát figyelik 3 hónapon keresztül ultrahanggal, hogy van e peteérése. Nála a biokémai terhesség kizárható volt ugye, orvosnál is járt utána.

Én nagyon sokat teszteltem a gyerekeimmel, és korán is kezdtem :) 9 dpo- n, tehát 5 nappal a menzesz előtt mutatta őket a 10-es vaterás teszt, ami kb 150 Ft. Az tényleg nem egy nagy minőség, olyan kis haloványak a csíkjai mindig, de az legalább jó korán. Menzesz előtt 1-2 nappal pedig a Lily és a one step teszt már szép erős csíkot adott. Facelle tesztet is próbáltam, azzal sem volt gondom. 3 gyerekem van 5 terhességből (2 baba elment) volt lehetőségem teszteket csinálni :P

2013. márc. 22. 07:02
 48/56 A kérdező kommentje:

Egyebkent megneztem

Most a tesztet, mar eros vekony csik van ugyh az szaradasi csik.. Nem hiaba mondjak 10perc utan nem valos eredmenyt mutat. Fenti linkeken olyan, mint most az enyem. De tegnap egybol megjelent igy nem lehetett szaradasi csik. Erdekesek ezek a tesztek :) hetfonel elobb nem veszek tesztet, bar nehez megallni. De ugyis akkor kiderul megjon e vagy sem :) kepek pisi utan 1percen belul keszultek. Igy tizen x ora utan mar nem ervenyes az eredmenye. Emlekszem kisfiamnal eros 2csikom volt majd egy honap mulva raneztem, hogy elteszem emlekbe es total el volt mosodva. Nevere mar nem emlekszem :)

2013. márc. 22. 07:46
 49/56 reni0929 ***** válasza:
minden álmom egy picurka h ott rohangáljon mellettem:)bizom benne h hétfőn nem jön meg:)
2013. márc. 22. 09:05
 50/56 anonim ***** válasza:
Igen, érdekesek a tesztek, mert nekem meg a 10-es olcsó vaterás az elmaradás után sem volt pozitív, mikor már nemcsak a CB, hanem mást tesztek is csíkosak voltak (x-epil, lily, stb.). Az a vicc, hogy a 10-es akkor kezdett el halványan csíkosodni (már csak kíváncsiságból teszteltem), amikor 5 hetesen a hasi ultrahangon látszott a petezsák. Úgyhogy nekem meg ez az olcsó nem vált be. Mindenesetre érdekes. Mindenkinek más jön be. Én nagyon sokat költöttem, le sem írom mennyit, tonna számra vettem a CB-et mindkét terhességnél és soha nem csapott be. Igaz, volt párszor, hogy időn túl lett halvány vékony csíkos, de az ugye le is van írva, hogy nem számít pozitívnak. De való igaz, hogy jobb az olcsóbb sima két csíkos CB vagy a drága digitális. Ugyanígy jártam az olcsóbb peteérés tesztekkel, nem váltak be, csak a digitális CB, volt, hogy 1-2 nappal később lett pozitív, mint a többi teszt és akkor is volt a peteérés. Nem akarok reklámozni egyébként, mert drága és úgyis az veszi meg, aki meg tudja, de nekem ez vált be sok-sok fajta teszt kipróbálása után. Persze, a legbiztosabb a HCG vérvétel, az korábban is kimutatja, ha terhes vagy és biztosabb, és beutaló nélkül magánlaborban vagy államiban, ahol magánként is lehet kérni vizsgálatot, kb- 3500 forintba kerul, kb. a digitális CB ára.
2013. márc. 22. 09:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!