Nem vart elott 4nappal CB teszt eredmenye. Szerintetek?
2013. márc. 21. 13:47
21/56 A kérdező kommentje:
Nem haragszom :) kivancsisag vezerelt. Volt mar fals pozim ezert nem elem bele magam , 4napot tudok varni. Ami furi h annyira nem vekony szabalyos vonal nehol ureges :) ha erted mire gondolok. No nem bizonygatok olvastam mar CB-rol h adott hamis eredmenyt. De teny koran is teszteltem.
2013. márc. 21. 14:56
22/56 A kérdező kommentje:
Orulok, ha segithettem :)
2013. márc. 21. 14:57
23/56 anonim válasza:
Oké,megnyugodtam,hogy nem sértettelek meg.:)Csak azért írtam le neked,amit gondolok,mert tudom milyen beleélni magunkat,aztán pofára esni.Mi 14 hónapot vártunk a babára.Ti régóta próbálkoztok?
24/56 A kérdező kommentje:
1eve :) most nem gorcsoltunk ra gondolok arra nem vittuk tulzasba a hancurt :) 3alk volt :)) elotte minden masnap. Batyo elsore sikerult O meg majd jon, ha jonni szeretne :) Mi varjuk :)
2013. márc. 21. 15:01
25/56 anonim válasza:
Mi is a kistesót várjuk.:)Nekem már átjárhatósági vizsgálatom lett volna,már az időpont is megvolt,amikor előtte 1 héttel pozit teszteltem.Képzelheted!:)Szerintem nekünk azért is jött akkor össze,mert beletörődtünk abba,hogy nekem lesz ez a vizsgálat(aztán majd biztos sikerül),és így nem voltunk rágörcsölve.
26/56 A kérdező kommentje:
Juhhhuuuujjj Gratulalok :)))) nem szabad gorcsosen :) sok gelyen olvastam az nagyon hatraltat.
2013. márc. 21. 15:11
27/56 A kérdező kommentje:
*helyen :)
2013. márc. 21. 15:11
28/56 anonim válasza:
Köszönöm!:)Csak tudod könnyű mondani,hogy ne görcsöljön rá az ember.Nem?Főleg már egy idő után.Nekem is mindig ezt hajtogatta mindenki.Tudtam,hogy igazuk van,de sajnos ez nem olyan egyszerű...Neked szívből kívánom,hogy mihamarabb sikerüljön!!Bár én tévednék a teszttel kapcsolatban!:)
29/56 A kérdező kommentje:
Igen-igen mondani konnyu... De hat ha az ember lanya akar vmit :)
2013. márc. 21. 15:20
30/56 A kérdező kommentje:
Koszonom :) egyszer biztosan fog, ha mar egyszer sikerult osszehozni egy kis zsarnok herceget :)
2013. márc. 21. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!