Nem vart elott 4nappal CB teszt eredmenye. Szerintetek?
Úgy legyen!:)Nekünk is van már egy kis hercegünk,aki tegnap töltötte a 3 évet.:)Jó lenne,ha most egy kis hercegnőnk lenne.Bár az az igazság,hogy ha fiú lenne,neki is ugyanúgy örülnénk,csak egészséges legyen.Ma töltöttem a 9. hetet,szóval még odébb van,hogy megtudjuk a nemét.:)Neked kívánok minden jót,aztán írj,hogy végül hogy alakultak a dolgok.Szorítok!!:)Szép napot!
2013. márc. 21. 15:28
32/56 A kérdező kommentje:
Mi is kislanyra vagyunk, de igazabol mindegy is :) egeszseg legyen a tobbi nem szamit :) koszonom szepen :) hetfon ha nem jon meg tesztelek :) megirom az eredmenyt mindenkeppen :) Tovabbi kellemes Napocskat ebbe a cudar idobe :/ :)
vegyél inkább x-epilt! Olcsóbb is és egyértelmű!
Nekem nem várt előtt 2 nappal este halvány pozi lett! 6+5 hetes vagyok!
2013. márc. 21. 15:55
Ez teszt kb majdnem mindenkinek így néz ki sajnos. Nagyon megbízhatatlan, úgyhogy én nem élném bele magam még.
Csinálj egy hagyományos tesztet (amin párhuzamosan vannak a csíkok egymás mellet) annak szerintem inkább lehet hinni.
Drukkolok, hogy azon is két csík legyen :)
2013. márc. 21. 16:17
35/56 A kérdező kommentje:
33. Gratulalok :) 34. Koszonom :) 4napot varok vele, ha nem jon meg mar barmelyik kimutatja ;) ha megjon akkor ez sem megbizhato :( pedig hat ... :)
Én sokat teszteltem CB-vel, amikor nem voltam terhes, akkor nem volt ott a csík. Én itt látom halványan szerintem halvány pozitív. Persze, bármi lehet, korán teszteltél. Igaz, én már 5-6 nappal a menzesz előtt kezdtem a clearblueval és már akkor halvány volt és terhes is voltam.
Pár nap múlva tesztelhetsz digitálissal, csak sajnos nem olcsó, az egyértelműen kimutatja. Sok sikert!
2013. márc. 21. 17:24
Szia,nekem 3 nappal a nem várt előtt már halvány pozitiv volt a CB.
5 nappal később,pedig egyértelműen az volt.
Én szeretem ezt a tesztet,engem még nem csapott be.
2013. márc. 21. 17:37
38/56 A kérdező kommentje:
24.napom.. Mikor halvany pozi volt ereztel vmit? Vegulis nem torvenyszeru, kisfiamnal semmi nem volt 2het elteltevel esett le, hogy kesik :) vigan vidamparkoztunk :) csinaltam tesztet es pozi lett majd masnap doki es megtudtam 6hetes :) Bizom benne, hogy nem fals( ezert is neztem meg negativba) ahhoz nem olcso, hogy tevedjen :) kiprobalom a digit is de vasarnapig varok meg tenyleg van 4napom :) koszonom a biztatast :)
ha ma negatív lett vasárnap lehet pozitiv?
2013. márc. 21. 18:09
40/56 A kérdező kommentje:
Hetfore nem varod, sztem ha sikerult vas mar lehet pozi. Bar ugye fugg attol is mikor volt ped.. Nagyod drukkolok Neked ;)
Kapcsolódó kérdések: