Milyen megelőző vizsgálatok kellenek babavállalás előtt?
Figyelt kérdés
Holnap megyek nőgyógyászhoz.Babát szeretnénk,de most ez lesz az első lépés. Eléggé izgulok ( nem tudom miért, sosem voltam ideges ,ha nőgyógyászhoz kellett mennem ). A lényeg az ,hogy szeretnék rákszűrést és elmondanám neki ,hogy már tervezzük a babát. Milyen vizsgálatokra küld majd el? Sajnos vannak egyéb tüneteim is..nem tudom ,hogy melyik sorrendben kezdjek neki. Sosem mondja ,hogy üljek le,talán úgy nem feszengnék annyira. Ha nem mondja nem fogok csak úgy le ülni..szóval lényegében az a kérdésem ,hogy mire számíthatok mit mondanak ilyenkor ( babatervezésnél)? Hátha így nem fogok ennyire izgulni. Nem tudom mi van velem :) Köszönöm előre is!2013. márc. 20. 17:56
11/11 anonim válasza:
én is emiatt voltam orvosnál, semmi különöset nem csinált. Megnézett uh-on: peteérés van-e, méhnyálkahártya vastagsága. Citológia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!