Anyukák és leendő anyukák volt vagy van ilyen érzésetek? Vagy ennek köze nincs a babához?
Figyelt kérdés
24-25-ére nem várom.sokszor voltunk együtt a párommal és szerintem pé. kor is biztosan.A lényeg az,hogy az egyik együttlétünk óta 2 napra rá,elkezdett szúrkálni a petefészkem.ez kb 7-8. óta.Mára már csak minden nap megjön érzésem van.Krémes folyásom van.Szerintetek összejött a baba?Vagy esetleg valami baj van?Érzem,hogy valami más bennem.2009. szept. 16. 19:35
1/7 anonim válasza:
én ugyanezt érzem!holnapra nem várom:) drukkolok neked:)
2/7 A kérdező kommentje:
És mennyivel elötte érezted?MIkor tesztelsz?
2009. szept. 16. 19:42
3/7 anonim válasza:
én az általam vélt peteérés után pont 1héttel éreztem nagyon erős hasszurkát,krémesebb folyásom is lett,a mellem pár napja szúr...szombatra "várom",de van 2halvány +tesztem
4/7 A kérdező kommentje:
Szerinted nálami mi van?Mikor teszteljek?
2009. szept. 16. 20:14
5/7 anonim válasza:
Azt mondták javasolták nekem hogy az aktus után 14.nappal teszteljek!Az a teszt sajnos negatív lett:)Így holnap reggel ha nem jön meg tesztelek ujra!:)Mensi elött 1-2 nappal tesztelj szerintem,vagy ha kimarad!:)tudom h nehéz kivárni de lehangolóbb egy egatív teszt mikor érzed és tudod hogy babát vársz!:)Nekem pont másnap kezdödtek volna a termékeny napjaim mikor együtt volztunk,másnap már szurt a petefészkem,1hét mulva már nyomot,olyan érzésem volt h megakar jönni,pisilni járok félóránként és párnapja az alhasam is kemény,és van barnás krémes folyásom:)szóval mondhatjuk ugy is h a 2.naptól.Még nem tudom biztosra de érzem h nem vagyok egyedül!:)
6/7 anonim válasza:
hát nem lehet tudni, de ez nem tünet, inkább peteérésed volt, azért szurkált a hasad. Mert 7 nap mire beágyazósik azt lehet érezni, de hogy sex után 2 nappal éreztél szurkát az nem baba miatt volt.
7/7 anonim válasza:
gondolod?:) hát nem tom de abban biztos vagyok h babás vagyok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!