Vegre halvanyan ugyan, de hatarozottan pozitiv lett a tesztem, es ezt mar a parom is latja, nem csak en. Kb. ket harom hetes terhes lehetek. Mehetek mar dokihoz?
Figyelt kérdés
Lat mar valamit a doki?Biztosra akarok menni, mar ugy hogy ha csak petezsak van az is jo.2008. jún. 10. 09:37
1/8 anonim válasza:
Szia! Szerintem még várjál. Én 5 hetesen voltam és nem láttak semmit! Aztán egy hét múlva kellett visszamennem akkor már látszott a petezsák.
2/8 anonim válasza:
Szerintem még várj 2-3 hetet, akkor már biztos lesz minden. Ha most mész, valószínűleg nem fog látni semmit az orvos. Én a 7. héten voltam, akkor már látta.
3/8 anonim válasza:
Nekem is igy volt,nekem az elmaradt mensi utani heten volt reggel halvagy a csik,de d.u mar eros volt a kovetkezo teszten.Masik heten el is szaladtam a dokihoz,es latta a pete zsakot es benne a pottyot...:D.Akkor voltam 5 hetes.
Gratulalok a babahoz!
13 hetes 3 napos pocakos
4/8 anonim válasza:
Ilyenkor még csak a terhességet fenntartó ciszta látszik, pár hétre rá látszódik a petezsák, és rá 1-2 hétre pedig elkezd pulzálni, az lesz a szivecske. Gratu!
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi szepen a valaszokat, es a gratulaciot.Az erdekelne, hogy mit mond ilyenkor a doki.Hogy meg semmit sem lat, vagy hogy mar latja, hogy ez terhesseg.
2008. jún. 10. 09:51
6/8 anonim válasza:
Kommentre: ez orvostól független. Ha nem elég érett még, akkor nem látszik. Várj még egy kicsit. Ha nem jön meg, az tuti babát jelent. Innentől fogva meg nincs mit aggódni.
7/8 anonim válasza:
En tegnap voltam (5 hetesen) dokinal. Latszodott a gyonyoru petezsak a kis maszattal. Mivel mar a 6. hetben jarok, a doki kereste a szivhangot, ami meg nem volt, igy visszarendelt 2 het mulva. Szerintem a doki elmondja, hogy mit ehetsz es nem ehetsz.
Ad nemi felvilagositast, illetve elmagyarazza, hogy mikor milyen vizsgalatok lesznek. Nekem legalabbis igy tett a dokim.
8/8 anonim válasza:
Gratulálok! Kismama vagy! Szerintem a dokival még várj egy-két hetet, mert akkor már biztos, hogy lát valamit! Ha pedig még később mész, akkor már szívhangot is hallhatsz te is! Gratula még 1x!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!