Szerintetek jo uton haladok?
Figyelt kérdés
35 napos a cilusom.kaptam closztit amit a ciklus 2napjatol 5 napig szedem.holnap megyek UH-ra HOGY NEZZE A DOKI A PETEERESt!Tegnaptol nagyon feszul amellem es a hasam allat,es a derekam....holnap leszek a ciklus 16 napjan....szerintetek lessz mar szep dominans tuszom?ugye jot kelent ha feszul a mellem es faj a hasam allat pont ugy mint amikor meg kellene jonnie? a doki azt mondta hogy ha lessz szep nagy tuszom akkor ir fel Ovitrelle tuszorepeszto szurit!2013. márc. 17. 12:43
1/1 frászkarikaborsó válasza:
Szerintem nem jó úton haladsz, én tuti nem szednék clostyt, inkább endokrinológushoz mennék hogy mi lehet a gond. A closty egy nagy adag hormon ami vagy segít vagy nem, de általában inkább nem, rosszabb esetben meg még cisztát is csinálhat. Szívből kivánom neked hogy legyél azok közt, akiknek segít, de akkor sem ezt tartom a legjobb útnak hormonprobléma esetére, és a kérdésed ez volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!