Jó úton és tempóban haladok? Szülés után két héttel lement rólam már 10kg, Még egyszer ennyi van rajtam.
Egyén függő, de nagyon. A barátnőm szülés után 3 hónappal ugyan olyan vékony volt, mint előtte. Nekem is gyorsan lement az első tizes, a többi még azóta sem (másfél éve). Én még mindig szoptatok, így nem nagyon ajánlották sem a sportot, sem a fogyókúrát. Most fogok elkezdeni sportolni, már nem bánom, ha a tejem kevesebb lesz, vagy elapad, a célom úgyis egy év volt.
Függ attól is előtte milyen voltál, mennyit mozogsz, mit eszel, milyen alkatod van, meddig akarsz szoptatni, stb.
Nekem azt mondta az orvos, hogy a 10 kiló plusz ajánlott egy szülésnél, és ami azon felül van, azt már nem fogom tudni leadni soha. Szóval előre kell gondolkodni elvileg... De azon meglepődtem, hogy 2 hét alatt 10 kiló hogy megy le? Ügyes vagy, szerintem ettől gyorsabban már nem is lehet fogyni :D
Jól haladsz! A maradék meg a szoptatás alatt lemegy szerintem, ezt hallottam. Én még kismama vagyok, úgyhogy még nincs tapasztalatom. Szerintem a legjobb a napi kb 1 óra séta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!