Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Talán mégiscsak lehet baba?

Talán mégiscsak lehet baba?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Tudom,elöttem már több száz nő feltette a kérdést,de valahogy az ember a saját helyzetében mégis tudni akarja!Röviden:Párommal ez a második hónap,hogy próbálkozunk,harmadik baba lenne.Tegnapig nagyon bizakodtam,de aztán este sajnos megint elszállt mindne reményem.12.-re nem vártam nem is jött.Viszont tegnap este barna maszatolás,utánna elkezdtem vérezni.El is könyveltem,hogy akkor sajnos a baba elment.Viszont kicsit jobban szemügyrevételezve a dolgokat mégsem olyan volt.Sem mennyiségre,sem színre,sem minőségre.Kevesebb,halványabb.Ma délelött is elég kevés volt,délutánra már inkább olyan barnás,most pedig már semmi nem volt a betéten,csak a wc papíron halványrózsaszín kis nem is tudom minek mondjam.Azt hozzákell tegyem,vasárnap este csináltam már egy pozitív tesztet.Tegnap este totál elkeseredtem,viszont most úgy érzem felcsillant a remény,talán ott van az a baby.Orvoshoz leghamarabb csak jövö héten tudok menni.Kiváncsi lennék a véleményekre,tapasztalatokra.Ne haragudjatok a fogalmazásért,de nem tudtam leírni máshogy!Köszönöm előre is mindenkinek!
2013. márc. 14. 20:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem tesztelj, mert lehetséges hogy baba van! A fiammal nekem 2 hónapig rendesen megvolt! Drukkolok!
2013. márc. 15. 15:54
 12/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Köszönöm szépen mindenkinek a kedves szavakat ésazt,hogy drukkoltok nekem!Hétfőn tesztelek mindenképpen és ha pozitív megyek is az orvoshoz mindenképpen!Persze megírom nektek hogy mit is mutatott a teszt!Nagyon bizakodom,hogy a baby velünk legyen!Szép hétvégét mindnekinek! :)
2013. márc. 15. 17:42
 13/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Tegnap teszteltem.Negatív.Viszont azért jövöhétre bejelentkeztem az orvoshoz mert valaminek kell lennie,hogy nem volt rendes mensim.Arra is gondoltam,hogy esetleg a teszt azért negatív mert késöbb volt PÉ-m.Bízom benne hogy igen és akkor jövöhéten a doki csupa jó hírrel fog szolgálni :)
2013. márc. 19. 12:50
 14/14 A kérdező kommentje:
A teszt ma megint negatív :( jövöhét pénteken megyek orvoshoz...
2013. márc. 22. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!