Lehet, hogy mégiscsak baba?
Figyelt kérdés
Nem terveztünk most gyerkőcöt a férjemmel, de volt pár alkalom, hogy csak megszakítással védekeztünk. Késik a menzeszem. A késés 5. napján csináltam délután felé egy tesztet, ami negatív lett. De azóta már 13. napja késik tovább. Viszont tüneteim is különösek. Szurkál néha a hasam, és olyan ,mintha egy görög dinnye lenne benne. És kemény is tapintásra. Nem jönnek rám a nadrágok. De a melleim nincsenek megduzzadva, csak érzékenyek. Nem tudom. Volt már, hogy késett, de ennyit nem. És olyan furcsa érzésem van... Tévedhet a teszt? Vagy a melleim akkor tuti hatalmasak lennének? Mostmár kicsit össze vagyok zavarodva. Az se baj, ha baba, csak tudnám már. Van valakinek hasonló tapazstalata? Előre is köszi!!2010. jan. 31. 16:04
1/2 anonim válasza:
Szerintem csinálj még egy tesztett.Ha baba ki kell már mutatnia.Minden jót nektek.
2/2 anonim válasza:
Csatlakozok az előttem szólóhoz. A teszt most már ki fogja mutatni, ha igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!