Mindenki ki fog akadni, ha baba van?
Nem hiszem, hogy teherbe estél, de ha mégis, akkor javaslom, hogy tegyél magasról a környezeted véleményére - a lényeg, hogy te és a férjed örülnétek. Az orvos nem fog leordítani, mert semmi köze hozzá, hogy hogyan alakítjátok a családi életeteket - és ha mégis teherbe estél, akkor valószínű azt fogja mondani, hogy gratulálok kismama:)
A környezeted reakciói ellen meg vértezd fel magad, mindig lesznek, akiknek nem tetszik amit csinálsz, soha nem fogsz tudni minden létező embernek megfelelni - és nem is lehet. Csak nyugalom!
Elég nagy bátorság kell hozzá.
Ha terhes vagy, már átgondoltad hogy mi lesz? Megtartod a 4. babát is?
Ha anyagilag és fizikailag birjátok,akkor tegyél rájuk magasról.
Én is 6 hetes kontrol utáni napokban lettem ismét terhes,igaz csak második gyerekkel.
Az első olyan nehezen fogant meg (5 év),hogy eszünkbe se jutott védekezni.
Mi majd kiugrottunk a bőrünkből amikor kiderült,ha volt is rosszallás bárki részéről,én észre se vettem,kit érdekelt...
Doki csak gratulált és tette a dolgát.
Én szoptatás alatt, szülés után 3 hónappal lettem terhes a legkisebbel, 39 éves voltam akkor (ma már egyetemista)terven felül. Egyedül a sógornőm aggódott, hogy fogom bírni egészségileg, és fizikailag a terhességet, aztán a nagyobbakkal együtt az iramot. A közeli családtagok kicsit hápogtak a meglepetéstől, de semmi rosszindulat nem volt bennük. Ők is inkább a túlzott igénybevételtől féltettek. A távolabbiakat meg nem is érdekelte az egész ügy. Az orvosom megkérdezte, hogy vallási okokból akarom-e a gyereket,(megkeresztelve sem vagyok:)))aztán túllendült a problémán. A fogorvosom kifejezetten jól járt velem, mert a fogaimnak tényleg nem tett jót a 2 "gyors" baba.
Ha bármelyik ismerősöm, vagy családtagom lenne hasonló helyzetben, én is így reagálnék. Max. hozzátenném, hogy ha igényli a segítségemet bármiben, akkor szóljon nyugodtan. Ilyesmibe amúgy sem kell beledumálni, elég nagyok vagytok már az önálló döntéshez. Eleve sem a véleményüket fogjátok kérni, hanem elmondjátok az új jövevény hírét azoknak, akiknek köze van hozzá, és kész. Ha bárkinek nem tetszik a döntésetek, az a magánügye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!