Talán mégiscsak lehet baba?
Szia. Szerintem simán van rá esély, hogy megmaradt a baba. A terhesség első pár hónapjában enyhébb vérzés jelentkezhet a megszokott menstruációs időkben. Én is így jártam..mondhatni miután teherbe estem még 2x megjött de gyengébben (most már 1 éves lesz a lánykám).
Persze ellenpéldát is lehet olvasni itt a gyakorin.
Ha mész dokihoz Ő biztos többet tud majd mondani neked...kívánom, hogy minden rendben legyen a babával:)
Nekem 2 dolog jutott az eszembe.
Az egyik, hogy pont most volt egy kérdező itt az oldalon, akinek jelentkezett ugyan a vérzése, de mind mennyiségre, mind pedig a vérzés idejében más volt, mint a rendes vérzése, másnapra volt bejelentkezve az orvoshoz és az orvos is megerősítette a reményében, hogy tényleg terhes.
Szóval még te is lehetsz ebben a cipőben.
Viszont a másik gondolatom, az az aggodalom, hogy ha valakinek ugye összejött a teherbeesés és vérzik, az nem feltétlenül jelent jót. Nem mindig jelent rosszat, mint ahogyan az előző esetben sem jelentett rosszat, viszont lehet akár egy kezdődő vetélés is. Én mindenképpen azt mondom, hogy ha van egy pozitív teszted, de vérzel, akkor menj ügyeletre akár, szóval mindenképpen nézesd meg magad, mert ha a rossz történik, talán még tudnak időben segíteni.
Nekem is volt egy halvány pozitív tesztem és késett több mint egy hetet a menstruációm. Aztán 1-2 napra megjött de pont úgy mint neked, nagyon kevés, barnás színű, csak egy éjszaka kellett tampont használnom, nem görcsöltem különösebben és egyáltalán nem volt friss vér. Rá pár napra csináltam egy tesztet, teljesen negatív... Aztán a következő menstruációm volt nagyon erős, darabos, alvadt véres. 2-3 óra alatt teljesen átázott a tampon, nagy sötét vérdarabok jöttek le és nekem sosincs ilyen, plusz nagyon erősen fájt a hasam, izzadtam rendesen fájdalmamban.
Nem tudom...
Szerintetek akkor a második vérzésemkor mehetett el a baba, azelőtt csak "meghalt" bennem? :S
Nem akarlak megijeszteni, kérdező, kívánom a legjobbakat neked! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!