Esett valaki óvszer melett teherbe? Úgy hogy nem lyukadt ki? Ilyesmi előfordulhat, milyen balesetek történhetnek a használata közben, ami terhességel végződik?
Meg fog jönni ne izguljál.
Pont azért nem fog megjönni, mert ennyire izgulsz, de terhes nem vagy, ha tényleg használtátok az óvszert.
A duzzanat és a görcösk a mensi elejét jelzik, csak eddig nem figyeltél fel rá, és a pár csepp vér is.
Én olyanról hallottam hogy a fiú először fordítva tette fel az óvszert, majd rájött, megfordította és úgy húzta fel, és ebből lett terhesség. Nyilván volt már valamennyi előváladék rajta, akkor hozzáért az óvszernek az a része, ami utána meg jó mélyen bekerült a lányba.
A rózsaszínes egyébként peteéréstől is lehetett, ha néhány napja volt, akkor most már kimutatná a teszt ha terhesség. Ha meg akarsz nyugodni, tesztelj, de szerintem sem vagy terhes.
Előfordulható problémák:
- úgy húzza fel a fiú, hogy spermás/előnedves lesz az óvszer külső fele
- nem húzza fel eléggé, és kifolyik a sperma
- nem jó a méret, és ezért folyik ki a sperma
- selejtes az óvszer
Mennyire nem rég hagytad abba? Simán lehet, hogy a gyógyszer kavar be.
Én spec. egyetlen olyan embert sem ismerek, aki gumi mellett lett terhes. Pedig azért van pár ismerősöm, aki így védekezik. Meg én is 7 éve, de én amúgy sem vagyok egy termékeny fajta:D
Nem hiszem, hogy terhes lennél.
Véleményem szerint akkor lehet teherbe esni gumi mellett ha:
- kiszakad
- elfelejtik használni
Mást nem tudok elképzelni.
Csinálj egy tesztet.
"de attól is lehet terhes valaki ha véletlenül olyan újjal nyúl fel?"
Természetes igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!