Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Esett valaki óvszer melett...

Esett valaki óvszer melett teherbe? Úgy hogy nem lyukadt ki? Ilyesmi előfordulhat, milyen balesetek történhetnek a használata közben, ami terhességel végződik?

Figyelt kérdés
Már lassan egy hete késik, óvszert használtunk, és nem is lyukadt ki legalább is nem vettük észre. Néhány napja volt pár csepp rózsaszines volt a bugyimon, a melleim duzzadtak a hasam is fáj. De megjönni csak nem akar. Mi lehet a baj, és mi volt az a pár rózsaszin volt?
2013. márc. 13. 12:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Meg fog jönni ne izguljál.

Pont azért nem fog megjönni, mert ennyire izgulsz, de terhes nem vagy, ha tényleg használtátok az óvszert.

A duzzanat és a görcösk a mensi elejét jelzik, csak eddig nem figyeltél fel rá, és a pár csepp vér is.

2013. márc. 13. 12:41
 2/11 A kérdező kommentje:
Igen én is így gondolom, nem vagyok már kamasz van egy fiam, csak azért írtam ki a kérdést hogy megerősítést kapjak.
2013. márc. 13. 13:31
 3/11 frászkarikaborsó ***** válasza:
90%

Én olyanról hallottam hogy a fiú először fordítva tette fel az óvszert, majd rájött, megfordította és úgy húzta fel, és ebből lett terhesség. Nyilván volt már valamennyi előváladék rajta, akkor hozzáért az óvszernek az a része, ami utána meg jó mélyen bekerült a lányba.

A rózsaszínes egyébként peteéréstől is lehetett, ha néhány napja volt, akkor most már kimutatná a teszt ha terhesség. Ha meg akarsz nyugodni, tesztelj, de szerintem sem vagy terhes.

2013. márc. 13. 14:09
 4/11 A kérdező kommentje:
Teljesen feleslegesen nem akarok tesztelni. Gondolom csak a stessz miatt késik és van hányingerem néhány napja.
2013. márc. 13. 16:42
 5/11 Golan Trevize ***** válasza:

Előfordulható problémák:

- úgy húzza fel a fiú, hogy spermás/előnedves lesz az óvszer külső fele

- nem húzza fel eléggé, és kifolyik a sperma

- nem jó a méret, és ezért folyik ki a sperma

- selejtes az óvszer

2013. márc. 13. 16:49
 6/11 A kérdező kommentje:
Máskor is használtunk már és sose volt gond. Lehet hogy bután fog hangozni de attól is lehet terhes valaki ha véletlenül olyan újjal nyúl fel? Most ez olyan tudatlan kamaszosan hangzott. Bár nem hiszem mert mindig figyelünk. Nemrég hagytam abba a fogamzásgátlót mert szeretnénk majd babát, de még nem most. Persze ha jönne nem vetetnénk el, csak legalább még egy pár hónapot várni akartunk. De nem hiszem hogy most az lennék.Köszönöm a válaszokat.
2013. márc. 13. 20:12
 7/11 anonim ***** válasza:

Mennyire nem rég hagytad abba? Simán lehet, hogy a gyógyszer kavar be.

Én spec. egyetlen olyan embert sem ismerek, aki gumi mellett lett terhes. Pedig azért van pár ismerősöm, aki így védekezik. Meg én is 7 éve, de én amúgy sem vagyok egy termékeny fajta:D

Nem hiszem, hogy terhes lennél.

Véleményem szerint akkor lehet teherbe esni gumi mellett ha:

- kiszakad

- elfelejtik használni

Mást nem tudok elképzelni.

Csinálj egy tesztet.

2013. márc. 13. 20:39
 8/11 A kérdező kommentje:
Két hónapja hagytam abba a múlt hónapban rendesen meg is jött. De biztosan most is megjön majd. Csak kiváncsi vagyok a véleményekre. Máskor is késett már.
2013. márc. 13. 20:42
 9/11 Golan Trevize ***** válasza:

"de attól is lehet terhes valaki ha véletlenül olyan újjal nyúl fel?"

Természetes igen.

2013. márc. 14. 08:18
 10/11 anonim ***** válasza:
Nálunk a második fiam ilyen "balesetből " származik . Mi se vettük észre hogy ki lyukat vagy valami semmi.. Csak nekem se jött meg , csináltam tesztet ami megerősitet benne !
2013. márc. 15. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!