Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van köztetek valaki, aki...

Van köztetek valaki, aki óvszer használata mellett esett teherbe?

Figyelt kérdés

Ha igen, mi lehett az oka? (Helytelen használat, sérült óvszer stb.)

Azért érdekel, mert nem szedhetem tovább a gyógyszeremet, óvszerrel fogunk védekezni ezentúl és nem nagyon szeretnénk újabb babát a közeljövőben...

2013. febr. 14. 14:54
 1/3 anonim ***** válasza:

mi 1,5 éve óvszerrel védekezünk, egyszer szakadt ki, de nem történt akkor semmi, gondolom jól is használjuk

teherbe gumi nélkül estem:)

2013. febr. 14. 15:08
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem ismerek ilyen embert. Én 7 éve védekezem óvszerrel, nem szakadt ki még (lekopogom), és terhes sem voltam még. Bár hozzáteszem, nekem azért vannak problémáim, vszínűleg védekezés nélkül sem lenne könnyű menet.

De azért ha a gumi nem szakad ki, akkor nem igen értem hogy lehet vki terhes mellette:D

2013. febr. 14. 21:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2013. febr. 14. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!