Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Előváladéktól orál és óvszer...

SNW kérdése:

Előváladéktól orál és óvszer után?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kérlek szépen ne hurrogjatok le, tisztában vagyok vele hogy FELELŐTLENSÉG volt amit csináltunk és tanultunk belőle!

a párommal orál után természetesen felhelyzetük az óvszert..de lankadt lettem és később mikor újra bevetésre készen álltam akkor óvszer nélkül behatoltam és mivel óvszer nélkül még nem csináltuk érezni akartuk egymást, max 3-4 percig lehettem benne és az ejakulációtól Mérföldekre voltam, utána a párom még orálisan csinálta legalább 15 percig amíg elmentem, többször természetesen nem hatoltam bele, főleg nem ejakuláció után!.

általában kevés, és nem mindig jön előváladék nálam, itt olvasgattam sok dologról hogy az előváladékban nincs elég erős spermium illetve ha van is rettentően kevés és az nem elég hogy életben maradjon illetve eljusson a céljáig.

tanultunk a helyzetből! a páromnak múlt héten szerdára múlt el a menzesze.

2013. febr. 17. 10:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha itt sok dologról olvasgattál, akkor azt is láthattad, hogy megvan az esély a "bajra", de az nagyon kicsi. Múlt hét szerdán múlt el a menzesze, tehát a ciklusa 11. napján van ma (gondolom tegnap este történt a baj, tehát a 10. napon). Ez azt jelenti, hogy kicsi az esély a teherbeesésre, DE ez nem jelenti azt, hogy nem történhet baj... Szóval esemény utáni tablettát ajánlanék...
2013. febr. 17. 11:06
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem nem igazán van rá esélyetek, persze személy függő is, nem mindenkinek ugyanolyan könnyű teherbe esni. Nekem még sose lett bajom a megszakításból, pedig van olyan, hogy egymás után rögtön kétszer is így "védekezünk".

Eseményutánira meg az a véleményem, hogy 10ből 5 orvos azt fogja mondani, hogy ne vegyen be a barátnőd, 5 meg azt, hogy igen..

2013. febr. 17. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!