Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az előváladéktól meg néhány döféstől ovszer nélkül lehet terhes barátnőm? Nem élveztem belé.
Lehet ti felelőtlen hülyék (jajjstenem ne puhánykodjunk már velük), ha 72 órán belül volt, irány a háziorvos ill. patika.
Hacsak nem akartok gyereket.
És döfni max hasba szokás, érdekes egy szót használsz...
Az elsőnek üzenem, hogy ha majd ő esik teherbe/ejt teherbe az előváladéktól, akkor majd megnézném, hogy mit kezd azzala kevés eséllyel. Majd azzal fogja magát nyugtatni?
Ne haragudj, de ha annyi esze nem volt, hogy egy gumit felhúzzon, akkor annyi lesz, hogy bevetessen a barátnőjével egy eseményutánit?
Valamelyik kérdező azt se tudta, mi az...
Nem kell puhánykodni, de túlreagálni se kell. El kell menni biológiát tanulni, utána ugatni. Előváladéktól LEHET terhes, de nagyon kicsi az esélye.
Biológia: nem az a célja, hogy termékenyítsem, hanem nedvessé tegye a hüvelyt és péniszt, azaz megteremti a szükséges síkosságot az együttléthez és későbbi megtermékenyítéshez. Épp ezért, ha kevés spermium kerül a váladékba, azok általában vagy nem elég gyorsak, vagy nem elég fejlettek, azokat üríti ki először a szervezet, amelyik nem megfelelő állapotú a megtermékenyítésre, síkosításra viszont igen.
Na lehet lepontozni nagyokosok, de utána húzzatok vissza gimibe tanulni egy kis bioszt.
08:35
akkor ugye nem baj, ha egyesek a biológiának ellent mondva lesznek terhesek? mivel nem egy ismerősömmel megtörtént, ill ők az eredményei egy ilyen megszakításosnak:)
de valóban igazad van, kevés Magyarország lakossága, csak kár, hogy az ostoba emberek szaporodnak akiknek a lelkiismeretét még ostobább emberek akarják megnyugtatni
Mondtam én, hogy 100%-, hogy nem lesz terhes? NEM! Azt mondtam, hogy LEHET! Szóval ne ugassál légyszíves, köszönöm.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!