Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Esélyes a terhesség?

Esélyes a terhesség?

Figyelt kérdés
Soha nem volt rendszeres a menstruációm. Tavaly pont ebben az időszakban pl. 4 hónapig nem menstruáltam. Összejöttem a barátommal, lefeküdtünk, óvszerrel védekeztünk. Ám ismét 2 hónapja nem jött meg. Nem tudom tartsak-e attól hogy baj van. 4 negatív tesztem volt, mellérzékenységet nem tapasztaltam. Szokott fájni a hasam, megjön érzésem van, elég sűrű folyásom van, olykor sárgás. Úgy egy hete hogy néha hányingerem van, de én inkább ezt betegségnek tudnám be. Nagyon sok rossz dolog ért mostanában, iszonyat sokat voltam/vagyok ideges. Nőgyógyász azt mondta, hogy ha megjön utána menjünk el. Nagyon tartok attól hogy baj lehet, hiába a védekezés, semmi sem 100%.. ti mit gondoltok?

2013. márc. 4. 16:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha az óvszert helyesen használtátok, nem hiszem, hogy terhes lennél? Az utolsó menstruáció első napjához képest mikor szexeltetek és mikor csináltad a teszteket? Ezekből talán lehet következtetni.
2013. márc. 4. 17:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Az utolsó menstruációm után kb 11. napon feküdtünk le. Teszteket pedig végeztem rá a az 5.,7. és 9. héten.
2013. márc. 4. 17:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor szinte kizárt, hogy terhes lennél. Ha amúgy is ennyire rendszertelen a vérzésed, akkor valószínűleg most is ugyanaz a probléma, mint korábban volt. Önmagában a sok idegeskedés, stressz is okozhat ilyesmit, bár a több hónapos vérzésszünetek azért komolyabb problémára utalnak. Egy alapos kivizsgálásra lenne szükséged, és persze kevesebb idegeskedésre.
2013. márc. 17. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!