Lehetek terhes? Kérlek értelmes válaszokat írjatok!
Figyelt kérdés
Enyhe derék,fej,és hasi fájdalmaim vannak kb egy hete. Tegnap volt ilyen kis "barnázásom" is. Utoljára egy hete voltam együtt a barátommal. Tablettát szedek rendszeresen, tegnap tartottam a 10. tabinál,amikor ez barnázás jelentkezett. Egyszer sem felejtettem el bevenni a gyógyszert. (kb ez a 10. hónap,hogy ezt a tablettát használom,előtte nem volt más.) Nyáron is egyszer volt ilyen ciklus közbeni barnázásom,akkor nem volt gond, de sajnos a tünetekre pontosan már nem emlékszem. Kicsit aggaszt a dolog. Lehetek terhes?2013. márc. 3. 08:08
1/2 anonim válasza:
Valósinütlen, inkább valami megfázás vagy hasonló lehet az oka.
2/2 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy terhes lennél, de ezt a barnázást jelezd a dokidnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!