Terhes lehetek? (értelmes válaszokat köszi! )
Figyelt kérdés
A barátommal kb 1 hónapja sexeltünk és ő úgy érezte hogy mennt belém vmi de viszont pár nappal később megjött szerintetek terhes vagyok?
16/L
2010. jún. 1. 17:59
2/12 A kérdező kommentje:
ez biztos?
2010. jún. 1. 18:04
3/12 anonim válasza:
Mi nem tudunk válaszolni " értelmesen" erre, ellenben a teszt illetve a nőgyógyász 99% választ tud neked adni a kérdésedre!A teszt kb:800 ft körül van és minden patikában kapható!
Rengeteg védekezési mód létezik, és akkor nem kell parázni!
Vigyázni kell a megszakítással első kislányom így fogant de mi ekkor már 5 éve együtt voltunk és én 21 éves voltam!
Minden jót kívánok neked!
4/12 anonim válasza:
Ha megjött,és ugyan olyan amilyen szokott akkor ne aggódj:)Nem vagy az.
5/12 anonim válasza:
Tudod egy dolog biztos...
De nyugodj meg szerintem nem vagy terhes! Nem olyan könnyü teherbe esni mint te gondolod! Bár sajnos mindig annak sikerül aki nem akarja!
6/12 A kérdező kommentje:
azért irtam hogy értelmes válaszokat kérek mert vannak itt olyanok akik hülyeségeket írnak
2010. jún. 1. 18:09
7/12 anonim válasza:
18:17 utolsó válaszoló vagyok és szerintem sem vagy egyébként terhes! Nem való színű!
9/12 anonim válasza:
Szerintem sem valószinu hogy terhes lennel.
10/12 A kérdező kommentje:
de viszont tnap volt hányingerem meg fáradékony szoktam lenni habár én mindig fáradékony vok és hát nemtudom lehet hogy már csak bemesélem magamnak hogy terhes vok
2010. jún. 1. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!