Ebben a témakörben miért nem lehet értelmes válaszokat adni?
Tudod, én már nem csodálkozom semmin itt. Adott egy kérdés: tejfölt mikortól ehetnek a babák. Kb. 10 anyuka írja, hogy 10 hónapos kortól. Majd adott egy másik kérdés: hogyan habarjam be a főzeléket 8 hónapos babámnak. Írom, hogy natúr joghurttal, mert tejfölt csak 10 hónapos kortól lehet adni. Erre 10 anyuka lepontoz a sárga földig, hogy márpedig a tejfölt ugyanúgy lehet adni 8 hónapos babának, mint a natúr joghurtot.
A másik. Adott egy kérdés, taxival hogyan szállítasz gyermeket? Sokan válaszolnak, hogy ölben, mert a taxiban nem kell sem bekötni magad, se gyerekülés nem kötelező. De ha azt a kérdést tenném fel, hogy mit szóltok, ha úgy viszem a babámat a kocsinkkal, hogy csak beleültetem az ölembe, ugyenezek az anyukák szétszednének, átharapnák virtuálisan a torkomat.
Szóval ki érti ezt, ami itt megy???
Szerintem ezen az oldalon ez az egyik legnormálisabb témakör. Nézz csak be a vallás- vagy a politika rovatba, ott vannak finomságok. :)
Igazság szerint vannak tipikusan vitára ingerlő kérdések (mint pl. a sírni hagyás meg egyéb nevelési módszerek körül), én már túl vagyok azon, hogy ezekben állást foglaljak. Azt viszont én sem bírom elviselni, amikor jönnek azok a kérdések, hogy "Mit szóltok, a szomszédasszonyom milyen rossz anya?" Meg "Jaj, az anyósom már megint ezt meg ezt adta a gyereknek, gyertek, szidjuk együtt." Ilyen helyeken szinte mindig megmondom a véleményemet a "kedves" kérdezőnek, de még soha nem pontoztak le miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!