Inszeminációt csak "indokolt" esetben végeznek?
Sziasztok.
Amennyi ház annyi szokás.Szabolcs m.vok.
Sorrend szabályzat van.
1.Hormon panel,IR,Calymbia 3baci szűrés fizetős 9e ft,Férj vizsgálat andrológia,igazolt peteérés-követés uh.,pct házas élet teszt,Hycosy van akinek ez is elegendő ha átjárhatóak a petevezetők,ha nem akkor hsg.kontrasztanyag rtg.karban altatásos kisműtét ez volt nekem.Akinek fontos kell az a laparoszkópia műtét.
Nálunk a pct házas élet teszt sajnos pozi lett,nem tudnak feljutni a kiskatonák.Én szervezetem nyákom vastag sűrű nem tudnak átjutni a katonák ha esetleg át is jutnak elpusztítom őket.kellett a segítség a pct végett ,de hycosy volt a hsg.-m előtt nem sikerült nem jutott át a petevezetőkön a só oldat,következő mensim múltával hsg.-t végeztek tavaly aug.-ban.Novemberig küzdöttem cysztákkal de hála távoztak.Januárban az első inszeminációnk sikerült,csüt.megyünk az első uh.-ra 9hetes vagyok.Hosszú volt az út a kistesóka 1évet váratott.
Sok sikert!Írjál magadról hogy haladtok! Puszi
Nem tudom a maszek részét,mert mi a Kórház Meddőségi részlegén fel voltunk véve tb.-re így nem kellett fizetnünk.A gyógyszerekért,szuriért természetes fizetni kellett,és a baci tenyésztésért azt a tb nem támogatja 9e ft.Nekem a hsg a magán dokim 35 eft.-ért végezte volna el.nem értettük párommal hogy miért mert ezt a kisműtétet karban altatással rtg.géppel figyelték hogy átjut-e szépen a kontraszt anyag.Mi másik utat választottunk megkerestük az oszt.vez dokit még az nap elvégezte a hycosyt mert pont mensim után voltam 7.nappal,de sajna nem sikerült a következő hónapban hsg.-t elvégezték tb.-re szépen vigyáztak rám.Állítólag jó h.altatnak mert eléggé fájdalmas,így is nagyon véreztem és nagyon görcsöltem kettő szemével kapkodtam a fájdalom csillapítót.Rossz vissza gondolni rá.5 óra múltával az állapotom jó volt mehettem haza.
Miért magánban végeztetnéd el?Ne haragudj hogy megkérdezem.Szia
3-as vagyok.
Nekünk a Kaáli intézetben csinálták az inszeminációat. Kb. 45 eFt volt egy inszemináció, ami nem is volt olyan vészes összeg a többi költségünkhöz képest, mert nekem nagyon sokba kerültek a hormoninjekciók. Magát az inszeminációt nem is tudtam volna kórházban csináltatni, mert ciklusonként kb. 8 ultrahangra volt szükség, amit munkaidőben tudnak csak megcsinálni. Ide el tudtam szaladni ebédszünetben, mert adtak úgy időpontot és nem kellett várni. Ha a kórházban órákig kellett volna várnom egy vizsgálatra akkor nem tudtam volna dolgozni és az nekünk nagyobb kiesést jelentett volna havi 45 eFt-nál.
Szia!
Ha az előzetes vizsgálatok során nem találnak problémát, de már 1 éve nem jön a baba, az is elég indok az inszemhez, lombikhoz. Ismeretlen eredetű meddőség címmel ugyanúgy támogatja ezeket a tb, mint akinek megtalálták a meddőség okát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!