Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Inszeminációt csak meddőségi...

Inszeminációt csak meddőségi központokban végeznek vagy a kórházban is lehet?

Figyelt kérdés

2 éve nem jön a baba. Volt 1 vetélésem.

Eddig semelyik orvos nem ajánlotta fel az inszeminációt.

Az SZTK-s rendelésen is lehet ilyet kérni? Csinálnak TB alapon inszeminációt a kórházban?

2012. nov. 24. 08:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Csak meddősegi központban.
2012. nov. 24. 08:50
 2/17 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Ne haragudj, hogy nem pontosan a kérdésedre válaszolok, de miért nem akarsz meddőségi központba menni? Azokban is TB alapon csinálják, kivéve néhány magánintézetet. És ott értenek is hozzá. :-)

2012. nov. 24. 09:05
 3/17 anonim ***** válasza:

Nekem a sima vidéki nőgyógyászom is inszeminál a rendelőjében pl. Igaz hogy fizetős, de nekem mégis olcsóbb így összességében, mint Pestre bumlizni. NA jó nem olcsóbb, de így nekem jobban megéri.

És maximálisan csak alátámasztani tudom amiket Manka írt!

2012. nov. 24. 09:39
 4/17 A kérdező kommentje:
és melyik meddőségi központot ajánlod? győri vagyok
2012. nov. 24. 09:40
 5/17 anonim ***** válasza:
Nekem a miskolci Kaáli Intézetben csinálták, ott fizetős. Én úgy tudom, hogy csinálnak ilyet kórházban is, de ebben nem vagyok 100%-ig biztos. Viszont nekem anyagilag rosszabb lett volna úgy. Maga az inszemináció 45 ezer körül volt. Ebben benne voltak az ultrahagok is. A gyógyszereket külön meg kellett venni, de azt mindenképpen ki kell fizetni, akárhova jársz. Szóvak ha kórházba megyek, akkor 45 ezret tudtam volna spórolni. Viszont nem tudtam volna dolgozni, mert havonta kb. 7-8 alkalommal kellett menni ultrahangra munkaidőben. Itt meg tudtam oldani, hogy ebédszünetben kiszaladtam az egyeztetett időpontban, soha nem kellett várnom, max. 10percet, viszont ha a kórházban kellett volna ülnöm órákat várva a soromra, akkor nyilván az nem ment volna munka mellett. Többször volt olyan, hogy hétfőn, szerdán és pénteken is mennem kellett. Ha nem dolgozol, akkor érdemes utánajárni, hogy van-e lehetőség nálatok nem fizetősen megoldani.
2012. nov. 24. 10:10
 6/17 anonim ***** válasza:
Ha győri vagy, akkor természetesen a Győri Kaálit!!!!!
2012. nov. 24. 10:34
 7/17 A kérdező kommentje:
azért kérdem, mert a győri kaálit nem ajánlotta a háziorvos. ő a budai meddőségit ajánlotta.
2012. nov. 24. 10:39
 8/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Egyetértek az előttem szólókkal ÉS!!!

Én a helyedben a Győri Kaáliba mennék!Egy cég a kettő csak mások az orvosok!

Fizetni itt is-ott is kell,mert ha találsz is olyan helyet,ahol teljesen ingyenes (tőlünk egy 35 Kmre csinálnak kórházban ingyen) ott is ki kell fizetni a gyógyszereket,szurikat!

Én még is a 45 kmre tőlünk lévő Kaáliba járok,mert ott is profik a dokik!Hiába fizetni kell,de Én bennük bízok!

És hidd el így is nagyon sokba kerül+te számold még rá az utiköltséget is,amiért felutazol Budára!!

2012. nov. 24. 12:24
 9/17 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Nekem is a BMC-t ajánlotta a nődokim, de én inkább a Kaáli mellett döntöttem. Nem tudom, mennyit tud egy háziorvos a meddőségi centrumokról, mi alapján ajánlotta neked ezt. Én azért döntöttem így, mert hallottam rémhíreket, hogy sokszor reggeltől estig ott kell ülni a BMC-ben a sorára várva a pároknak. Nekem erre nincs időm.

És mióta a Kaáliba járunk, azóta tudom milyen az emberséges bánásmód. :-)

De nem akarok reklámozni, keress rá az összes szóba jöhető intézményre a neten, és hasonlítsd össze őket a saját szempontjaid szerint, hogy melyik nektek a legjobb.

Ha kérdezősködsz itt róluk, mindegyikről fogsz jó és rossz véleményeket is olvasni. Nem könnyű döntés, mert laikus szemmel nehéz megítélni melyik a jobb. De legalább mi dönthetünk. :-)

Ha választottatok, kíváncsian várom melyiket. :-)

2012. nov. 25. 08:04
 10/17 A kérdező kommentje:

megyünk kaáliba.

előtte valóban el kellene menni az összes vizsgálatra (hormonok, peteérés - andrológia) újra, hogy friss eredményekkel menjünk a konzultációra vagy majd ott elmondják, hogy milyen vizsgálatok kellenek?

ha egyszer már sikerült a teherbe esés,csak 7. héten vetéléssel végződött, akkor is kell petevezeték-átjárhatósági? nem szeretnék, mert több kárt okozhat maga a vizsgálat!

2012. nov. 29. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!