Inszeminációt csak meddőségi központokban végeznek vagy a kórházban is lehet?
2 éve nem jön a baba. Volt 1 vetélésem.
Eddig semelyik orvos nem ajánlotta fel az inszeminációt.
Az SZTK-s rendelésen is lehet ilyet kérni? Csinálnak TB alapon inszeminációt a kórházban?
Szia!
Ne haragudj, hogy nem pontosan a kérdésedre válaszolok, de miért nem akarsz meddőségi központba menni? Azokban is TB alapon csinálják, kivéve néhány magánintézetet. És ott értenek is hozzá. :-)
Nekem a sima vidéki nőgyógyászom is inszeminál a rendelőjében pl. Igaz hogy fizetős, de nekem mégis olcsóbb így összességében, mint Pestre bumlizni. NA jó nem olcsóbb, de így nekem jobban megéri.
És maximálisan csak alátámasztani tudom amiket Manka írt!
Szia!
Egyetértek az előttem szólókkal ÉS!!!
Én a helyedben a Győri Kaáliba mennék!Egy cég a kettő csak mások az orvosok!
Fizetni itt is-ott is kell,mert ha találsz is olyan helyet,ahol teljesen ingyenes (tőlünk egy 35 Kmre csinálnak kórházban ingyen) ott is ki kell fizetni a gyógyszereket,szurikat!
Én még is a 45 kmre tőlünk lévő Kaáliba járok,mert ott is profik a dokik!Hiába fizetni kell,de Én bennük bízok!
És hidd el így is nagyon sokba kerül+te számold még rá az utiköltséget is,amiért felutazol Budára!!
Szia!
Nekem is a BMC-t ajánlotta a nődokim, de én inkább a Kaáli mellett döntöttem. Nem tudom, mennyit tud egy háziorvos a meddőségi centrumokról, mi alapján ajánlotta neked ezt. Én azért döntöttem így, mert hallottam rémhíreket, hogy sokszor reggeltől estig ott kell ülni a BMC-ben a sorára várva a pároknak. Nekem erre nincs időm.
És mióta a Kaáliba járunk, azóta tudom milyen az emberséges bánásmód. :-)
De nem akarok reklámozni, keress rá az összes szóba jöhető intézményre a neten, és hasonlítsd össze őket a saját szempontjaid szerint, hogy melyik nektek a legjobb.
Ha kérdezősködsz itt róluk, mindegyikről fogsz jó és rossz véleményeket is olvasni. Nem könnyű döntés, mert laikus szemmel nehéz megítélni melyik a jobb. De legalább mi dönthetünk. :-)
Ha választottatok, kíváncsian várom melyiket. :-)
megyünk kaáliba.
előtte valóban el kellene menni az összes vizsgálatra (hormonok, peteérés - andrológia) újra, hogy friss eredményekkel menjünk a konzultációra vagy majd ott elmondják, hogy milyen vizsgálatok kellenek?
ha egyszer már sikerült a teherbe esés,csak 7. héten vetéléssel végződött, akkor is kell petevezeték-átjárhatósági? nem szeretnék, mert több kárt okozhat maga a vizsgálat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!