Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Inszeminációt csak meddőségi...

Inszeminációt csak meddőségi központokban végeznek vagy a kórházban is lehet?

Figyelt kérdés

2 éve nem jön a baba. Volt 1 vetélésem.

Eddig semelyik orvos nem ajánlotta fel az inszeminációt.

Az SZTK-s rendelésen is lehet ilyet kérni? Csinálnak TB alapon inszeminációt a kórházban?

2012. nov. 24. 08:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szerintem várjátok meg a konzultációt. Ott elmondják mi kell, sokmindent ott is meg lehet csináltatni. Többek között az átjárhatóságit. Nem egészen értem, hogy az milyen kárt okozhatna. Nekem is a Kaáliban (Miskolc) csináltak Hycosyt. Még annyira sem volt kellemetlen, mint egy nőgyógyászati vizsgálat és kb. addig is tartott.
2012. nov. 29. 20:16
 12/17 A kérdező kommentje:
amit lehet, azért tb alapon szeretnénk elvégeztetni. ha már fizetjük minden hónapban a tb járulékot, használjuk is ki. kaáliban azért drága lenne
2012. nov. 29. 20:44
 13/17 anonim ***** válasza:

Nézd, én is fizetek járulékot elég régóta. Az 5-ös válaszomban leírtam nekem miért érte meg mégis a Kaáliba menni.

Összesen kb. 1 millióba került, hogy gyerekünk legyen és ebből "csak" 200 ezer körül fizettünk a Kaáliban. A többi elment gyógyszerre, utazásra más városba egy klinikára, zsebes pénzekre a TB finanszírozott kórházakban, ahol a borítékot elmarva is megalázóan viselkedtek többször. Ami viszont nem mindegy, hogy 6 évig tartó küzdelem után a Kaáliban 3 hónap alatt elérték, hogy terhes legyek. Az tuti, hogy ha kistesót szeretnénk majd máshova nem megyek.

2012. nov. 29. 21:00
 14/17 A kérdező kommentje:

voltunk kaáliban. szerencsére az első konzultációt követő 11.napon már pozitív lett a terhességi tesztem. azóta már a babánk szívhangját is láttuk!

jót tett a kaális légkör :)

2013. jan. 18. 18:58
 15/17 anonim ***** válasza:
Gratulálok. Vigyázz magatokra.
2013. jan. 18. 19:41
 16/17 anonim ***** válasza:

Atya Isten, gratulálok!!!!!!!!!!!!!

Akkor jól értem, hogy a győribe mentetek, és az első inszem sikerült, igaz? Mi is intézményválasztás előtt vagyunk, és Győr ill. Bp. között őrlödöm.

2013. jan. 18. 21:52
 17/17 A kérdező kommentje:

győribe mentünk és spontán sikerült! :)

csak konzultáción voltunk, januártól jöttek volna a kötelező kivizsgálások, de szerencsére nincs rá szükség. :)

2013. jan. 19. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!