Ha a férjem külfödön dolgozik és nem tudjuk elkapni a peteérést lehet olyat csinálni, hogy lefagyasztattjuk a spermáját és nekem inszeminácíót csinálnak?
Figyelt kérdés
2012. dec. 27. 15:07
2/7 A kérdező kommentje:
egy évben háromszor jön haza.Két éve nem sikerül.Nekem magas volt a hormonszintem arra szedem a bromocriptint,de mire engem rendberaktak közbe jött a munkája.
2012. dec. 27. 15:17
3/7 anonim válasza:
Szerintem fagyasztott spermával nem lehet inszeminációt csinálni. De bocs, ha tudatlan vagyok.
4/7 anonim válasza:
első vagyok , hát sajnálom, ez így más , biztosan van rá mód
csak az ember győzze pénzel.
5/7 anonim válasza:
Nem lehet, mivel inszemkor ott kell lennie akkor is ha fagyasztott spermával csinálják aláírnia a beleegyezést.
6/7 anonim válasza:
Ennél sztem még az is egyszerűbb, ha kiutazol hozzá.
7/7 anonim válasza:
Szerintem nem csinálják meg így.
Tudom, nem az én dolgom, de meg szeretném kérdezni, hogy hogyan alapozol családot egy olyan kapcsolatra, amiben egy évben háromszor találkoztok? Nem kellene megvárni, amíg legalább néha itthon tud lenni? Nem tűnik jó alapnak nekem. Csoda, hogy a házasságotok bírja ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!