Ha sikerül elkapni az Lh csúcsot, akkor miben bízhatunk?
Figyelt kérdés
Ha sikerül"elkapni"napi többszöri teszteléssel az LH csúcsot,akkor az miben segít?Lh csúcstól számítva meg van hogy mikor lesz a tüszőrepedés?Ha pozitív az ovuteszt,akkor 24-36 órán belül bekövetkezik az ovu,ha sikerül elkapni a cúcsot,akkor mikor következik be?Nem értem ezt hogy miért kell többször tesztelni,ha biztosra akarunk menni!?2010. szept. 22. 17:43
1/1 anonim válasza:
Nem egy nap kell többször tesztelni, hanem több nap egymás után, minden nap délután-estefelé. (Én fél nyolckor szoktam, és mindig iszom előtte, mégis pozitívra vált a teszt, amikor eljön az ideje.) Ha megvan a pozitív teszt, azaz az Lh csúcs, akkor két napon belül, de többnyire már másnap hajnalban várható a tüszőrepedés.
Úgy tudsz megbizonyosodni róla, hogy tényleg megvolt-e a tüszőrepi, hogy méred az ébredési hődet. Ha feludrott és fenn is marad a ciklusod második felében, akkor megvolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!