Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha sikerül elkapni az Lh...

Ha sikerül elkapni az Lh csúcsot, akkor miben bízhatunk?

Figyelt kérdés
Ha sikerül"elkapni"napi többszöri teszteléssel az LH csúcsot,akkor az miben segít?Lh csúcstól számítva meg van hogy mikor lesz a tüszőrepedés?Ha pozitív az ovuteszt,akkor 24-36 órán belül bekövetkezik az ovu,ha sikerül elkapni a cúcsot,akkor mikor következik be?Nem értem ezt hogy miért kell többször tesztelni,ha biztosra akarunk menni!?
2010. szept. 22. 17:43
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem egy nap kell többször tesztelni, hanem több nap egymás után, minden nap délután-estefelé. (Én fél nyolckor szoktam, és mindig iszom előtte, mégis pozitívra vált a teszt, amikor eljön az ideje.) Ha megvan a pozitív teszt, azaz az Lh csúcs, akkor két napon belül, de többnyire már másnap hajnalban várható a tüszőrepedés.

Úgy tudsz megbizonyosodni róla, hogy tényleg megvolt-e a tüszőrepi, hogy méred az ébredési hődet. Ha feludrott és fenn is marad a ciklusod második felében, akkor megvolt.

[link]

2010. szept. 22. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!