Ha több idő múlva lesz halvány + a teszt, nem értem miért nem bízhatunk egy kicsit is az eredményben? .
Hát, azért az a ritkább eset, amikor betegség okozza a tévesen pozitív tesztet.
A kérdésre válaszolva: lehet benne bízni egy kicsit. A nem is olyan régi történetem: 29. napon (28 napos ciklus) reggeli vizeletből qupidoval (ez a legérzékenyebb teszt)elsőre, tehát időn belül negatív teszt. Kicsi szipogás után ( kb. 20 perc telt el) kukából kihalászott teszten ott volt egy második csík, annyira nem erős, de azért jól látható csík volt. 3 napot vártam még, nem tudtam mit gondoljak, majd újra teszteltem és akkor már egyértelmű két csíkom volt:) Szóval, ahogyan írtad azért lehet bízni, a lényeg csak tényleg az, hogy egy KICSIT:) nagyon nem szabad beleélned magad, nehogy sírás legyen a vége, de azért én halkan azt mondom, hogy ne keseredj még el!;)
Szia!
Nekem egyik gyerekemnél se lett + mindig,csak több idő múlva és mindegyikből kisbaba született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!