Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek van így esély a...

Szerintetek van így esély a babára vagy ez más?

Figyelt kérdés

Pénteken múlt el a menzeszem, megjött rendesen. De az utóbbi pár napban fel vagyok fújódva, olyan "meg akar jönni" érzésem van, fáj a hasam, a derekam. Mellette ma "szagokat" érzek, és hányingerem volt.

Szerintetek?

2013. márc. 10. 18:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, de ha te úgy gondolod csinálj egy tesztet.
2013. márc. 10. 18:33
 2/3 frászkarikaborsó ***** válasza:
Nem túl valószínű, de a teszt megmondja már, ha mégis terhes vagy és úgy jött meg. Tesztelj.
2013. márc. 10. 18:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha megjött rendesen akkor szerintem nem nagyon van esélye terhességnek. Ha annyira akarod a babát, akkor képes lehetsz bármit érezni. Ezt most nem rosszindulatból írom, hanem sajnos ilyenkor képesek vagyunk magunknak mindent bebeszélni, hogy érezzük. Én is éreztem szagokat amikor nem is voltam terhes, csak hittem, hogy az vagyok, mert 3 napot késett, és már minden mást is éreztem, hányinger és társai. Közben pedig csak mert antibiotikumot is szedtem azért elcsúszott pár napot.
2013. márc. 10. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!