11. dpo-n nem vártam, ha negatív lett a teszt, az még lehetett korai? Van még remény babára?
Mai a peteéréstől számított 11.napom, ez egy teszthez még lehet korai. Viszont ez a nem várt mensim napja is (26 napos ciklus), és nem jött meg, sőt máskor már napokkal előtte barnázni szoktam, most semmi, csak enyhe puffadás érzés.
Érdemes később tesztelni még?
Siman! :-) de mostmar rggel csinald meg ;)
Nekem ilyen volt a mai 11.dpo. Teszt 25- os xepil. Haaaat negativ, de valami latszik picit [link]
Nekem is 6 naposak a ciklusaim.Nem várt előtt 2 nappal reggeli pisiből nagyon halvány pozit teszteltem, a nemvárt után 1 nappal pedig már szép erős volt a tesztem.
Sok sikert mindenkinek!
De jó nektek... :) Én még csak egyetemista vagyok és barátom sincs :))), de alig várom írhassak ebbe a rovatba már, imádom a babákat és nagyon vágyom egyre!
Drukkolok mindenkinek!!!
Sziasztok! En raktam fel a tesztet. Csinaltam masikat rggel. Azon mar lampa neklul is halvanykan latom. Megprobalom ma lefotozni nektek!
Ti teszteltetek?
Semmi baj, attol meg lehet pozi! :-)
Aranyos vagy egyetemista lany! Èn is ilyen voltam, mint Te! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!