Volt aki, , kikészült" a nem kívánt terhességtől? Volt akinek ráment a kapcsolata? Volt akinek rengetegnek tűnt az idő mire eljutott a műtétig? Szuperanyák kíméljenek!
"bigott, vallásos, idióta magzatvédő emberek"... na ezzel végképp lejárattad magad a szememben! Nekem nincs gyerekem és még nem is akarom, hogy legyen, de eszem és lelkiismeretem az szerencsére van. NYILVÁN neked nincs, meg persze önzetlenség sem szorult beléd. Vetesd el nyugodtan, persze, jobb a babának is így, mintha örökbeADnád egy szerető párnak, akik régóta vágynak babára.
Büszke lehetsz magadra, tényleg!
Három tanács jobb ha megfogadod. Egy soha ne legyen gyereked. Aki így beszél nem érdemli meg. Kettő kutyád se legyen arról is gondoskodni kell az is felelősséggel jár. Három ne szexelj, akkor biztos nem kerülsz ilyen helyzetbe.
Elég szomorú hogy képes vagy ennyire semmibe venni a dolgokat. S úgy beszélsz mintha csak egy kis apróságról lenne szó. Nagyon sajnállak téged.
de azért csak nézed, h pörögnek a hetek és az a szegény baba egyre nagyobb és nagyobb lesz benned és egyre inkább öntudatra ébred benned. én ledöbbentem a 12. heti genetikai ultrahangon, h mennyire "nagy" és emberszerű már a babám. k.ra nem csak egy kis babszem önkéntelen rángásokkal. a méhedben töltött idő ennek a babának csak a haláltusa meghosszabbítása a siralomházban. még sosem írtam és mondtam ilyet senkinek, de tényleg az kellene, h valaki lekeverjen neked két ordas nagy pofont, h észhez térj, mert k.vára önző vagy. nem mondom meg, h mit csinálj, de bármit is teszel, ennél ezerszer jobban, emberségesebben is lehet csinálni. ez pedig már csak rajtad múlna!!!!
amúgy milyen vallásos idióták? itt mindenki egy új kis életről beszélt, nem arról, h amit Isten adott nem veheted el. Azt se tudod, mi mit jelent, csak vagdalkozol a szavakkal.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
vmiért az az érzésem, h a kérdező próbálkozik. nem fogja fel, h ezzel a stílussal és arroganciával máshol se lesz nagyobb sikere
Ezzel a mentalitással kérdező szerintem be fog állni a "bérletes" abortuszosok sorába. Azaz lesz neki még 2-3-x terhességmegszakítása. Mert ugye azok nem életek. Remélem emiatt, hogy soha többet nem esik teherbe. Inkább mint hogy tömeggyilkos legyen.
De persze mindenki idióta rajta kívül, azok is, akik rohadt őszintén mertek neki beszélni az abortuszukról, mert segíteni akartak.
jó lenne, ha az ilyen önző dögök a holdon vagy nem tudom hol, egy kőbányában dolgoznának, mert csak mérgezik az embereket ezzel a hozzáállással...
"Itt fekszem kényelmesen,
lassan majd megnövök,
s ha mindenem rendesen kifejlődik
és erős leszek,
akkor majd édes Mama,
hozzád kimegyek.
De mi volt ez?
Mama!
Én félek.
Most megint újra!
Hát mit akarnak?
Mama, édes Mama!
Segíts kérlek, itt vagyok!
Most minden elcsendesedett...
talán nem bántanak többé...!
De most, most megint!
Mi ez? Miért bántanak ismét?
Hiszen olyan kicsi, védtelen vagyok.
Mama, nem látod?
Mama, nem hallod?
Mondd mire készülnek!
Hová meneküljek?
Talán, talán... szorosan idebújok ehhez
a burokhoz.
De ó jajj!
Most eltűnt, ami eddig védelmet nyújtott.
Egyedül vagyok.
Mama! Mama!
Én kicsi, gyenge, védtelen vagyok,
de élni, élni akarok!
Jajj a lábam!
Ó mit tettetek velem!
Mama! - hát Te nem akarod?
Nem szeretsz engem?
Most már érzi kicsi szívem,
nem akarod. Már csak egy pillanat,
s nem vagyok.
De kedves Mama!
Megbocsájtok!
S hazamegyek az angyalokkal
ahhoz a fehér ruhás bácsihoz,
akit Jézusnak hívnak,
s szeret engem nagyon."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!