Volt aki, , kikészült" a nem kívánt terhességtől? Volt akinek ráment a kapcsolata? Volt akinek rengetegnek tűnt az idő mire eljutott a műtétig? Szuperanyák kíméljenek!
Miért kell időpont a családvédelmisekhez?
MERT ŐSZINTÉN SZÓLVA NEM CSAK ÉN VAGYOK AZ EGYETLEN AKI ABORTUSZRA AKAR MENNI, HANEM TÖBB SZÁZ NŐ IS RAJTAM KÍVÜL, HIÁBA GYILKOSSÁG!
KI GONDOLTA VOLNA....
Azért kell a családvédelmishez menned, hogy ne csára búra járjanak az emberek abortuszra. Ez nem egy tyúkszemműtét. Így is elég felelőtlenül megy el egy csomó ember, családvédelmis nélkül még kevesebben fogják fel a tett súlyát.
Sajnos, mióta a patent lejáratta a védőnőket, lehet, hogy ők is kevésbé merik kinyitni a szájukat, pedig az a minimum, hogy elmondják, pontosan mi történik az abortuszkor.
Tudod, nekik a magzat jogait is kell képviselniük, aki ugyanolyan ember mint te (egyéni, megismételhetetlen géntérképpel), csak nem tud megszólalni, mert a hasadban van.
Nem megalázni meg bántani akarnak, hanem tájékoztatni. Olykor nem elég jól, de ők is emberek.
Könyörgöm, ha már attól kikészülsz, hogy el kell menned a családvédelmishez és beszélned kell az abortuszról, akkor szerinted mi fog attól megóvni, hogy az abortusz után ne egy pszichiátriai gyógyszereken tengődő zombi legyél???
De hogy azoknak a jószándékát sem fogod fel, akik már átélték ezt az egészet...
Őszintén sajnállak. De a gyerekedet mégjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!