Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt aki, , kikészült" a nem...

Cicuka89 kérdése:

Volt aki, , kikészült" a nem kívánt terhességtől? Volt akinek ráment a kapcsolata? Volt akinek rengetegnek tűnt az idő mire eljutott a műtétig? Szuperanyák kíméljenek!

Figyelt kérdés

2013. márc. 9. 19:56
1 2 3 4 5 6
 31/52 A kérdező kommentje:

Miért kell időpont a családvédelmisekhez?

MERT ŐSZINTÉN SZÓLVA NEM CSAK ÉN VAGYOK AZ EGYETLEN AKI ABORTUSZRA AKAR MENNI, HANEM TÖBB SZÁZ NŐ IS RAJTAM KÍVÜL, HIÁBA GYILKOSSÁG!

KI GONDOLTA VOLNA....

2013. márc. 11. 15:15
 32/52 anonim ***** válasza:
SENKI NEM MONDTA, HOGY TE VAGY AZ EGYEDÜLI, EGY ÁRVA SZÓVAL SEM!
2013. márc. 11. 15:26
 33/52 anonim ***** válasza:
0%
És még fel van háborodva...
2013. márc. 11. 15:36
 34/52 anonim ***** válasza:
51%
volt, aki kikészült a nemkívánt terhességtől. nagyon is. figyelj, tényleg rossz helyen vagy, mi itt nem tudunk segíteni neked!
2013. márc. 11. 15:38
 35/52 anonim ***** válasza:
30%

Azért kell a családvédelmishez menned, hogy ne csára búra járjanak az emberek abortuszra. Ez nem egy tyúkszemműtét. Így is elég felelőtlenül megy el egy csomó ember, családvédelmis nélkül még kevesebben fogják fel a tett súlyát.

Sajnos, mióta a patent lejáratta a védőnőket, lehet, hogy ők is kevésbé merik kinyitni a szájukat, pedig az a minimum, hogy elmondják, pontosan mi történik az abortuszkor.

Tudod, nekik a magzat jogait is kell képviselniük, aki ugyanolyan ember mint te (egyéni, megismételhetetlen géntérképpel), csak nem tud megszólalni, mert a hasadban van.

Nem megalázni meg bántani akarnak, hanem tájékoztatni. Olykor nem elég jól, de ők is emberek.

Könyörgöm, ha már attól kikészülsz, hogy el kell menned a családvédelmishez és beszélned kell az abortuszról, akkor szerinted mi fog attól megóvni, hogy az abortusz után ne egy pszichiátriai gyógyszereken tengődő zombi legyél???

De hogy azoknak a jószándékát sem fogod fel, akik már átélték ezt az egészet...

Őszintén sajnállak. De a gyerekedet mégjobban.

2013. márc. 11. 16:35
 36/52 anonim ***** válasza:
46%
igen, sajnos a kérdező annyira kikészült a terhességtől, h szinte nincs is magánál. beszélni, részleteket elárulni róla nem hajlandó, az "akármit is mondtok, én nem fogom metartani" hatogatásán kívül mindenfajta kommunikációtól elzárkózik. azt se érzi vagy csak nem akarja érezni, h sok kérdész azért tettünk fel, h elkezdődjön egy dialógus, így jobban megértsük őt és ezáltal testreszabottabbak lehessenek a válaszaink. mivel bárminemű racionalitásra, párbeszédre, a minimális belátásra jelen állapotában alkalmatlan, szegénykém csak egy újabb érzelmi ámokfutó itt a gyakorin, aki ráadásul ebben az állapotában egy másik élet fellett is rendelkezik.
2013. márc. 11. 16:43
 37/52 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem nagyon rosszkor jött 3-ik kincsem. Syncumart szedek és sajnos nagy esélyjel beteg lehet a baba. Teljesen ki vagyok szégyellem magam. Haragszom utálom magam. Szívem szakad a gyerekért de nem tehetem meg hogy betegen éljen kirekesztve a társadalomból. Szerdán megyek a családvédelmihez.
2013. márc. 11. 16:48
 38/52 anonim ***** válasza:
utolsó: nagyon sajnálom. ne szégyelld és legfőképp ne okold magad. nem te tehetsz róla. nem védekeztetek vagy védekezés mellett fogant?
2013. márc. 11. 16:54
 39/52 anonim ***** válasza:
23%
Attól függetlenül, hogy több százan, sőt több ezren mennek abortuszra, még nem jó. Dohányozni is több ezren dohányoznak, mégsem jó. Alkohistából, kábítószeresből is rengeteg van, akik szintén tönkreteszik az életüket.
2013. márc. 11. 20:29
 40/52 anonim ***** válasza:
39%
Már csak azt nem értem,hogy miért a szerencsétlen családvédelmis az idióta.Ő csak olyasvalaki érdekeit próbálja képviselni,aki nem védheti meg magát.
2013. márc. 11. 21:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!