Volt aki, , kikészült" a nem kívánt terhességtől? Volt akinek ráment a kapcsolata? Volt akinek rengetegnek tűnt az idő mire eljutott a műtétig? Szuperanyák kíméljenek!
Nagyon sajnállak Kérdező...télleg nem akarok vádaskodni, nem ítéllek el. De ne zuhany össze! Ezek normális esetben fájdalmas pillanatok. Búcsúzz el a babádtól majd (pl. egy gyertyával vagy a lufi elengedéssel), és gondolj arra, hogy már a mennyben van és ott már jó neki (a pszichológus ilyeneket mondott a barátnőmnek és hatásos volt).
(17es)
Figyu, nem vádolni akarnak, hanem leírták a tapasztalatukat.Ebből nem fogod fel, hogy téged is ki fog csinálni? Utána már késő lesz ám arra gondolni, hogy "hű, ezek megmondták, hogy sz.r lesz, miért nem hittem nekik??" Akkor már nem keltheted életre a gyereked!! Aki a közös gyereketek, és a kapcsolatotok nem a műtét előtti várakozás stresszes időszaka miatt fog szétszakadni, hanem utána, amikor rájössz, hogy mi a szitu... Sorry, a párok 70%-a szétmegy abortusz után.
Mégis, mikor akarsz szülni? Kiégett 40 évesként sorozatos lombikok után??? Sarkítok most, de talán megérted, 23 évesen már nem vagy gyerek, elvileg felelősen gondolkodó felnőtt vagy...Ja, és szuperanya nem létezik. Az sose leszel. Elég jó anya meg lehetsz. Sőt, lennél is, mert egy gyerek már választott téged.
Egy korántsem szuperanya, aki 24 évesen meg merte szülni az első gyerekét.
De könyörgöm, ha már most így érzel utána hogy fogsz a tükörbe nézni??? Hogy fogsz tudni aludni, nyugodtan meglenni??
Ez is milyen duma már, hogy angyalka lett a babából, el kell búcsúzni tőle és arra gondolni, hogy már a mennyben van...szerintem még inkább fájdalmas így a dolog... Akkor nem kellene ilyen dologra vetemedni, szerintem. :S
Nem voltam hasonló helyzetben, tényleg ne is legyek, de nálam nem lenne SOHA opció az abortusz, SOHA és ezt komolyan mondom!!! Inkább adom örökbe egy szerető családnak vagy inkább vállalok munkát egyetem mellett vagy bármi...de én az életemet nem tudnám leélni ilyen tudatban és őszintén csodálkozom, hogy hány nőnek sikerül...
21 éves vagyok, asszem már leírtam egyszer hogy múlt hónapban majdnem sikerült teherbe esnem, na de az egy jó lecke volt, hogy tényleg maradjak hű az elveimhez és soha ne menjek abortuszra!! Persze, könnyebb, mintha csak egy rossz fogról lenne szó amit ki kell húzni...de ez csak a látszat és nem tudjuk mit érezhet a kis emberke mialatt szétszedik őt... Nem is értem, komolyan mondom. Néztem néhány képet kis magzatokról meg abortusz utáni képeket is...majdnem hánytam egyet, olyan nagyon felkavaró volt.
Ne akarom védeni a kérdezőt, abortusz ellenes vagyok én is.
DE, ismételten úgy vádaskodtok, hogy semmilyen háttér információt nem tudtok!!!!!!!!!!
Őszintén szólva itt senki nem vádaskodott, csak szembeállítottuk a tényekkel a kérdezőt!
Nem 13 éves, kapcsolatban van, nem erőszakból születne a baba, nagy valószínűséggel nem fogyatékos a kérdező, az abortusz bizony gyilkosság... Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!