Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A spontán vetélésnél nem ugy...

A spontán vetélésnél nem ugy van hogy nagyon erős vérzés van, és nagyon erös alhasi fájdalom? (többi lent)

Figyelt kérdés

mert nekem a tesztem +lett, és 2 nappal a teszt után "véreztem" de alog van vmi, és nem fáj-görcsöl semmim!!

akkor ez mi?

2009. szept. 13. 19:43
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:

hát remélem h rendben lesz!!!

egyébként van itt 1 érdekes dolog, amit mindig elfelejtettem leirni, de most leirom: kb 4-5 napja "mindjárt megjön" érzésem van!!! de az lehetetlen, mivel a mult héten volt, és csak a hasamon érzem a mellemem nem!!! itt olvastam, meg sokaktol hallottam h a terhesség jele a "mindjárt megjön érzés"!! holnap ezt is emlitem a dokinak!!(amugy per pillanat is ezt érzem,) de igazábol lehetetlen h megjöjjön, bár hallottam olyanrol h normál estetben vkinek 1 honapban 2x is megjött! de nem hinném h nálam ez lenne, mert már 4-5 napja érzem, és ilyenkorra már kéne h legyen!!!+ a mellfájás sincs, és az nálam MINDIG szokott lenni!

hát majd holnap kiderül! remélem:S

2009. szept. 21. 22:58
 32/40 anonim ***** válasza:
Várom majd a jelentkezésed, de ne nyugtalankodj!!!!!
2009. szept. 22. 07:09
 33/40 A kérdező kommentje:

Szia!! nem nyugtalankodom, megprobálok nyugodt maradni most már!!

sajnos ma nem volt bennt a dokim, és csak csütörtökön lesz, majd csak akkor derül ki!!!

sajnos!

de azért majd megirom!!

2009. szept. 22. 15:58
 34/40 A kérdező kommentje:

Szia!! nah vtam dokinál, de hogx ezek mennyire bolondok, ez se tudta meg mondani h mi ez,azt mondta h ha nem jön meg jövö honapban, akk menjek vissza és mennem kell UH-ra!! ha meg megjön és normál mennyiség van akk nem vtam babás!! de az lesz hogy a napokban veszek 1 tesztet, és ha nega akk télleg nem volt, ha meg pozi akk meg örülni fogunk!!!!

hát nagyon felidegesitett ez az egész most, kérdeztem a vérvételt, azt mondta h nem kell, mert itt a vizelet eredmény, és az igazolja a dolgokat!!

hát komolyan mondom!!

na mind1 majd a teszt kimutatja. ha meg van a teszt eredménye megirom!!!!

2009. szept. 24. 13:06
 35/40 anonim ***** válasza:

Sajnálatos azért, hogy ennyire komolytalanul veszik a dolgokat.

Meg sem vizsgált most?

Mert azért ha tényleg babás vagy, akkor már lehetne is látni szerintem....

Ha pedig netalán mégsem, hát azért nem ártana megnéznie, hogy nehogy valami gond legyen. Biztosan olvastad már itt is, meg egyébként is biztosan tudod, ha valakinek vetélése van, és nem tisztul ki rendesen, műtéttel kell befejezni, nehogy később valami gond legyen.

Furcsa dolgok ezek:-(

2009. szept. 24. 13:31
 36/40 A kérdező kommentje:

Szia!!

sajnos nem vizsgált meg, szerintem is furi dolgok ezek!!!

igen tudom, meg olvastam is hogy mütéttel kell befejezni, ha nem ürül ki teljesen!! de ha a tesztem pozi lesz megvizsgál, és talán látni is lehet majd, ha meg nega akk meg már kiürült teljesen, nem? mert ha ninccs terhesség akk kiürült vagy hogy is van ez pontosan??

2009. szept. 24. 14:10
 37/40 anonim ***** válasza:

Megmondom őszintén erre nem tudom a választ!A vérzéssel nem biztos, hogy minden teljesen kijön, előfordulhat, hogy bent marad valami kis darabka. Viszont úgy hiszem, a nagyon korai terhességnél 5-6 hét, szerintem ki tud tisztulni.... Szerintem ha valakinek volt vetélése, akkor jobb ha orvos megvizsgálja, ő tudja csak megmondani, hogy teljesen kitisztult-e rendesen.

Nekem amikor vérzés után vissza kellett mennem, minimálisan még látott valamit, szerencsére műteni nem kellet, viszont ergam sol cseppeket írt fel méhösszehúzódásra.

2009. szept. 24. 15:08
 38/40 A kérdező kommentje:
értem , köszönöm szépen!!! bár én még az 5-6 hetesnél os fiatalabb vtam, ha ez netán vetélés volt! szoval elég korán csináltam a tesztet is a multor, és ezért nem láthatott semmit UH-n! hát remélem h kiürült , ha ez netán az volt!!!!
2009. szept. 24. 15:46
 39/40 anonim ***** válasza:

Szia!

Hogy vagy, azóta teszteltél esetleg?

2009. szept. 30. 06:56
 40/40 A kérdező kommentje:

Szia!!

köszönöm kérdésed, jol vagyok, nem sajnos nem teszteltem azota, az orvos meg azt mondta h várjam meg h megjön e rendesen, ha nem akkor menjek vissza hozzá és akkor ott a babó! ugy gondoltam hogy nem tesztelek, mert mivel a labor eredmény negát mutatott, és csak pár napig voltak "tüneteim", azota már nincsenek:(

ugyhogy várok....

2009. okt. 2. 19:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!